pondelok 28. novembra 2016

Silikonova doska na valkanie

Univerzálna silikónová podložka , na valkanie cesta alebo pečenie. Praktická silikónová podložka na vaľkanie cesta s rozmermi 60×cm. Tradičné pomôcka doska na cesto z prírodného dreva by nemala chýbať v žiadnej . Silikónová doska na vaľkanie , vďaka ktorej bude vaľkanie cesta hračka!


Podložky na pečenie a vaľkanie Banquet Tescoma GUARDINI a ďalšie. Kuchynská podložka silikónová doska 60×50cm s mierkovým reliéfom, váha 4g, .

Aby sme na vás mohli cieliť ďalšiu reklamu, prosím dajte nám súhlas na ukladanie cookies. Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: úspora miesta na skladovanie dosky na vaľkanie medzi pečením. Sú na nej vyznačené rozmery na vaľkanie cesta a štvorčeky, podľa ktorých ho . Prosim vas neviete kde sa da zohnat silikonova doska na valkanie cesta?


Aj stará mama si zvykne na lepšie, pohodlnejšie a praktickejšie silikónové podložky na cesto, ale napriek tomu je v ponuke aj klasická - drevená doska na cesto. Plastová doska na vaľkanie s možnosťou jednoduchého merania priemeru, výšky aj dĺžky. Silikonová podložka na výrobu rolády vám usnadní pečení tohoto . Správna doska na krájanie potravín by mala byť rovná, masívna, jednoducho sa.

Táto ponuka má varianty. Pre vás, ktorí radi pečiete, je tu praktická podložka zo silikónu, ktorá sa používa ako náhrada za papier na pečenie alebo na prípravu cesta. Zároveň drevenú dosku využijete aj na krájanie. Silikón je čím ďalej obľúbenejší a vyhľadávanejší materiál. Nepriľnavá vrchná strana – zároveň spodná strana sa nekĺže.


Ideálna ako podložka pri vaľkaní cesta: pracovná plocha zostane čistá, podložku nemusíte mastiť . Dokonale priľne k stolu, cesto sa nelepí, je skladná, mo. Ahoj, ja mám tú podložku z Tupperware a je fakt dobrá. Podložka sa pri vaľkaní na pracovnej doske nešmýka. Pred prisatín na pracovnú dosku ju treba navlhčiť, aby sa dobre prichytila.


Ja ju skladujem pripevnenú . Umožní nielen vaľkanie cesta, ale vďaka svojim rozmerom aj pečenie na plechu. Doska na valkanie drevo 60xcm. Cesto sa vyvaľká bez lepenia a minimálneho podsypávanie múkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky