pondelok 21. novembra 2016

Plastove vesiaky

Samolepící plastový háček na utěrky. Plastový kruh viesiak na šála, priemer 10cm. Kovový vešiak Povrchová úprava: biela farba, hnedá farba, čierna farba, chróm matný, nikel Rozmery: . Prezri si u nás plastove vesiaky a porovnaj ceny v 10.


Inzeráty plastove vesiaky.

Bezplatná inzercia, plastove vesiaky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Vešiaky na nohavice, košele, šaty. Vyrobené z plastu, kovu alebo dreva. Konfekčné plastové vešiaky vhodné na ľahkú konfekciu.


S kovovým otočným háčikom. Položka bola pridaná do vášho nákupného .

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Kovové, drevené a plastové šatníková vešiaky a háčiky v pestrej škále povrchových úprav. Tesco plastové vešiaky - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a zľavy nájdete na Zlacnene. Môžete na ne zavesiť aj nohavice a opasok, alebo šatku.


Ramienka tvarovo a rozmerovo prispôsobené druhu a . Boxy s objemom l možno vybrať z oboch strán a pohodlne sa do nich . Prenosné vešiaky rôznych designov pre flexibilné použitie v kanceláriách, konferenčných a komerčných priestoroch, dielňach i domácnostiach. Háčiky, vešiaky a stojany na šaty sú skvelí pomocníci na uloženie a usporiadanie oblečenia, či už v skrini alebo kdekoľvek inde v domácnosti. Predajňa s luxusným tovarom by nemala tovar vystavovať na ľahkých plastových vešiakoch, vešiaky z exotického dreva by zasa pôsobili . Výsuvný vešiak do vstavaných skríň , dĺžka 250mm. Ponúkam detské plastové vešiaky.


Nepoškodené, veľmi dobrý stav, ako nové. Stojanový vešiak, kovová konštrukcia, plastové vešiaky , ALBA Sevilla, sivý. Drevené a kovové vešiaky. Elegantné ramienka Mekko.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky