piatok 18. novembra 2016

Porcelánové misky na polievku

Misky a šálky na servírovanie polievky. Porcelánové nedekorované misky na polievku. Domestic 6-dielna sada misiek Londra, cm. Misa na polievku Teema Tiimi 8l, biela Iittala.


Designové mísy a dózy za skvělé ceny! Značky Alessi, Georg Jensen,.

Naservírujte si obľúbenú polievku v pastelovej miske. Misa je vyrobená z vysoko kvalitného bieleho porcelánu s lesklým povrchom s priemerom 2cm. Miska sklo SRDCE 15x17cm. Typ: plytká miska nielen do kuchyne, ale napríklad aj na šperky, balená v škatuľke Farba: krémová, hnedá, modrá, žltá Potlač: labuť vo vode Materiál: porcelán.


Cena za kus, €, €. Vhodná do umývačky na riad. Rozmery: objem l, pr. Servírovacie misky sú ideálne na servírovanie polievok alebo horúcich pokrmov.


Univerzálna miska na polievku z porcelánu v originálnom dizajne s uškami na uchopenie.

Servírujte ázijské polievky naozaj štýlovo. Misy a misky na raňajky alebo pre nasýpanie dobrôt pre návštevy nájdete v. Aktualizovaný pred hodinami. Tradičná čínska porcelánová čajová miska.


Makro Nerezová misa na polievku s naberačkou l. Pak Vás jistě zaujme tato odkládací porcelánová miska ve tvaru srdce. Elegantní miska se hodí do každého interiéru, kde se bude skvěle vyjímat. Kvalitní porcelán v podání firmy Tokyo design.


EU moderný dizajn biely, hranatý porcelán vhodný do umývačky . BENEDIKT miska na polievku cl. Mísy a misky na snídani nebo pro nasypání dobrůtek pro návštěvy najdete v prodejnách i. Benedikt – Hotelový porcelán Karlove Vary — dlhoročná tradícia výroby kvalitného porcelánu pre profesionálny gastro segment i domácnosti. Podšálka pod polievku Vilano.


Misa polievková s vekom 260cl PRAHA, porcelán. Biela porcelánová misa na polievku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky