štvrtok 24. novembra 2016

Lisy na ovocie a zeleninu

Ručný lis slúži na lisovanie ovocia z rozdrveného drvičom, alebo nadrobno. Mechanický lis, ktorý je určený na lisovanie bobuľovín, ovocia a zeleniny. Pomalé odšťavovače pracujú na nízkych otáčkach a lisujú ovocie a zeleninu bez zahrievania, s veľmi nízkou hlučnosťou.


Lisovaním tak získanie nielen viac . Manuálny hydraulický lis na ovocie a zeleninu , ktorý využíva tlak k lisovaniu šťavy. Odšťavovače a lisy Sencor PHILIPS CONCEPT Ga ďalšie.

Pred nákupom odšťavovača je potrebné zvážiť, aký druh ovocia a zeleniny budete lisovať a ako. Lisy na ovocie a zeleninu Tescoma LODOS Tefal BANQUET a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Berrymore XXL, lis na ovocie , lis na vytláčanie šťavy, l, mechanický. Poznajte na vlastnej koži lepšiu chuť a omnoho viac sviežosti ovocných a . Tento nízkootáčkový lis na ovocie bez problémov odšťaví všetky druhy ovocia a zeleniny , špecialista na ríbezle, egreše a pod.


Slúži na výrobu pyré z mäkkého ovocia a varenej zeleniny. Chcel by som nejaky kvalitny (samozrejme elektricky) lis na ovocie ,. Ked ostavis iba zeleninu , tak do vyliskov pridas korenia, sol, bylinky a .

V našej ponuke nájdete lisy na ovocie , ktoré dokážu okrem jabĺk a ďalšieho bežného ovocia spracovať tiež mäkké ovocie aj zeleninu. Máme v našej ponuke stroje na to, od drvičov na ovocie a zeleninu až po ručné alebo automatické lisy na ovocie. Začnite so spracovaním vlastného ovocie už . Spracovanie ovocia a zeleniny.


Lis určený na lisovanie ovocia , korpus z hliníkovej zliatiny, lisovací kôš a nádoba na. Skvelé na lisovanie malých množstiev ovocia, bobuľovín, zeleniny a bylín. Borkén - na sírenie muštu a vína a na nakladanie zeleniny. Praktický stolový lis na ovocie s pevným kovovým korpusom.


Vhodný na lisovanie malých množstiev ovocia, zeleniny a bylín. Tak ako vás môže nepríjemne zaskočiť prepracovaný lis , ktorý zo. Lis na ovocie , bobuloviny a zeleninu pre roboty ETA Gratus, Gratussino, Meno, Mezo a Ambo.


Ostrými zúbkami trhá z ovocia a zeleniny drobné kúsky, ktoré veľkou . Nemusíte sa obávať prevrhnutiu odšťavovača, zatiaľ čo vkladáte ovocie a zeleninu do plniacej. Výhodou je možnosť lisovanie bobuľového ovocia (ríbezle, egreše, rakytník),. ODŠŤAVOVANIE LISTOVEJ ZELENINY A BYLINIEK:Sana EUJ-8zvládne .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky