pondelok 7. novembra 2016

Symboly na pracke whirlpool

Všetky tieto symboly sa vzťahujú na chemické. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. Referenční program pro energetický štítek pračky.


Dobrý den pane Polachu, symboly na pračce jsou uvedeny v návodu tohoto modelu. Dostupný je na stránkách výrobce .

Jakékoli další dotazy Vám rádi zodpovíme na . Chtela bych se zeptat zda-li ma tato pracka rychly program? Hledáte návod k pračce s horním plněním značky WHIRLPOOL ? Stáhněte si návod u nás, máme návod pro téměř každou pračku s horním plněním. Má mnoho pozitív, viacero negatív, ale. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


V návodu k těmto volitelným funkcím chybí symbol , který funkci znázorňuje na pračce. Celý popis a technické parametry.

Ponúka pracích programov, špeciálne. Na stránke nájdete návody a manuály na Pračky v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf. Velké spotřebiče › Pračky › Profesionální V pamäti Preložiť túto stránku 3. Symbol „ Stupeň zašpinění“ upravuje délku programu podle stupně . Hlási Vám práčka chybu, ale vy neviete, čo znamená? E– množstvo bielizne vloženej do práčky prekračuje normu. Robila mi to predosla pracka ktoru mi po troch neuspesnych opravach vymenili.


Symbol žmýkania hustý slimák a redší slimák ikonka. Tento symbol připomíná, že je třeba si prostudovat tuto příručku. Práčka sa nepodarilo naplniť vodou. Ak po sekundách kontrola . Preskočiť na Symboly pro praní prádla - Všichni víme, že jsou na prádle různé symboly , které označují. Ahojte,potreboval by som poradiť.


Po nastavení programu a spustený cyklu práčka zastaví a svieti kontrolka service. Například symbol Wollmark neznamená, že pračka má program na . E2 E2 Čerpadlo odvodnění z pračky.

Kontrola filtru cizích předmětů, kontrola vypouštění, hadice, ucpání trubice. To znamená ,že je pračka rozbitá a je potřeba zavolat opraváře. Nikde v návodu ani na internetu nemůžu najít, co znamená rychle blikající symbol.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky