štvrtok 3. novembra 2016

Sklopný vešiak

Oblečenie zavesené vo veľkej výške jednoducho sklopíte pomocou stredovej tyče ktorá visí z vešiaka. Sklopný vešiak PANTOGRAF výška vešiaka: 8mm hĺbka skrine min. Vešiak sa sklopí pomocou úchytu v strede. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: SKLADOM NOVINKA.


Určené pre vešanie odevov v šatníkoch a vstavaných skriniach. Nižšie si môžete vybrať z ponuky. Vstavané skrine-Šatníky-Posúvne dvere. Držiak šatníkovej tyče okruhlý stropkový.


Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice. Dvojitá dverná závesná sklopná vešiak na šaty zásuvkový regál s. Množstvo: kus balenie: xDoor visiaci sklopný vešiak na šaty. Pripevnite ľavú a pravú časť sklopného vešiaka skrutkami (ks).


Pre lepší výsledok použite ks skrutiek na pripevnenie každej časti. Založte plastové prvky do . Háčiky a vešiaky sú pravdepodobne najrýchlejší a najjednoduchší spôsob, ako bez. BJÄRNUM skladací hák, hliník.


Hľadáte praktické pomôcky do šatníkov a vstavaných skríň? Predstavujeme vám vybavenie do šatníkov z našej ponuky. Objednávky prijaté v týchto dňoch budú expedované dňa 23.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky