utorok 29. novembra 2016

Mora vdp 665 x

Jednoduchá plynová varná doska Mora v modernom nerezovom prevedení. Klasické rozloženie štyroch plynových horákov. Integrované zapaľovanie v . Varná deska je vybavena pevnou litinovou mřížkou, která poskytne dostatečný prostor pro vaše . Hodnotil uživateľ, priemerné hodnotenie z 5.

Mora VDP 6X , vstavaný, plyn, nerezová oceľ, otočné, 2volt, centimeter. Zapalování hořáků je elektrické integrované v. Nerezové provedení se bude . Plynová vstavaná sklenená platňa. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


MORA VDP 665X varný panel. Varná doska je vybavená pevnou liatinovou mriežkou, . STOP GAS, LIATINOVÉ varné mriežky.

Kč bez DPH Recyklační poplatek Kč včetně DPH je obsažen v ceně . Jedním z nich je i extra trojitý hořák o výkonu až . Vestavná plynová deska s bezpečnostní pojistkou plynových hořáků a elektrickým zapalováním integrovaným v knoflíku. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Ze široké nabídky varných desek Mora si můžete vybrat na Electro. Systém ovládania: otočné . V sivom prevedení s robustnými liatinovými . Bezpečnostní pojistky StopGas, extra trojitý hořák a integrované… Číst dále. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko. Tato nabídka od prodejce LIMAL_CZ byla archivována dne 20. Nábytok na mieru a domáce spotrebiče na INFINITY DESIGN. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky