pondelok 7. novembra 2016

Nerezová police

Závěsné nerezové police do gastro zařízení. Součástí každého gastronomického provozu jsou i praktické celonerezové závěsné police. Nerezové police - různá provedení.


Objednejte si rozměr, který Vám vyhovuje. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů nerezové police.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Produkt obsahuje varianty. Konzole z jeklu 30xmm, čelní sklo KONEX nerezová police vyztužená podélnou výztuhou. A pomocí spojovacího kování EKBY BJÄRNUM můžete . Pevná nástěnná police se zadním lemem a nosností kg, vyrobena z ušlechtilé nerezi s odolnou povrchovou úpravou vhodnou i do náročných provozů. Dvoupatrová, nerezová , nástěnná polička pro profesionální použití v gastronomii i jinde. Propojte design vaší kuchyňské linky s kuchyní zadními stěnami a policemi z nerezové oceli.


Vyrábíme jakékoliv jiné rozměry dle požadavků,také další gastrozařízení,jako jsou regály,stoly s dřezy,se.

Přísavná police nerezová - chrom. K výhodám této police patří zejména vysoká . AISI 3( povrchová úprava brus) závěsné police standardně dodáváme jedno, dvou a . Celonerezové závěsné police. Nabízíme gastro nerezový nábytek pro vybavení profi gastro provozů. Dostupnost: - týdnů.


DPH: Cena bude kalkulována. Poličky využijeme nejen ve sprchových koutech, ale také pro. Konstrukce police je na zvýšenou zátěž . Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v . Nosnost police (kg), 100. Provedení, základní regál.


Materiál polic, nerez plech. Zobrazit všechny parametry. Velkoobchod nerezových výrobků Nereznamiru. Plníme vaše nerezové sny.

Policové regály vyrobené z.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky