štvrtok 14. mája 2015

Plastova skrinka na naradie

Držiak – na náradie , násady, alebo upratovacie potreby. Skriňa – plastová , rozmery 70×50×92cm, imitácia ratanu. Plastové skrinky na náradie na predaj. Príslušenstvo nadstavieb. Skrinka náradia TS klasik - 430x350x5mm (výška x hĺbka x šírka).


Skrinka na náradie s moderným dizajnom s rozmerom 430x350x5mm.

Vďaka osvedčenému systému Click nie je na montáž potrebné žiadne náradie. Naše kovové skrine na náradie a náraďové skrinky vám pomôžu zorganizovať prakticky čokoľvek. Ponúkame plechové skrine s policami, zásuvkami alebo . BOXY, SKRINKY , REGÁLE regále skrinky s plast.


Nájdete u nás Skrine na Náradie a Súčiastky v rôznych konštrukčných a farebných vyhotoveniach. Prezri si u nás zahradna skrina na naradie a porovnaj ceny v 10. Vysoké skrine a skrine na materiál: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní.


Nakupujte online na Kwesto.

Záhradný box na podušky a náradie Board 290l. Konzola na skrinku „v 1“ -pár. Praktický úložný box na náradie je vhodný pre uloženie všetkých. V našom sortimente nájdete tiež plastové skrinky BLACK DOG. Keter TOOL STORE v nadčasovom dizajne.


Tieto moderné plastové skrinky slúžia predovšetkým na ukladanie náradia. Kovové závesné skrinky slúžia na prehľadnú úschovu náradia predovšetkým v dielňach a garážach. V našej ponuke nájdete skrinky rôznych veľkostí i farieb, . Robustní skladovací jednotka pro čtyři zásobníky s organizéry, které lze zvednout a vysunout.


Rozšiřitelný systém umožňuje přidávat další zásobníky nahoře a . Nielen ženy majú radi poriadok, ale aj muži. Skrinky na náradie pomáhajú poriadok v dielni udržiavať a nielen to, ale aj triediť druhy náradia do skriniek na. Kvalitná, robustná skrinka od nemeckého výrobcu HAZET, skladacie vaničky, hliníková rukoväť a zámky .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky