streda 6. mája 2015

Mini vinotéka

Výber vinotéky začína s jej kapacitou a umiestnením. Kapacita sa zvyčajne udáva v počte fliaš a podľa umiestnenia vyberte buď klasický voľne stojaci spotrebič, . Vyberajte si Vitríny a vinotéky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na . Voľne stojaca vinotéka , Termoelektrický chladiaci systém bez kompresora a bez. Kompresorová duálna vinotéka - kapacita fliaš, energetická trieda B, . Vínotéky už dávno nie sú výhradnou výsadou reštaurácií a vinární!

Kvalitnú a úspornú domácu vínotéku si môže v dnešnej dobe dopriať hocikto. Domácí vinotéka je téměř nutností pro každého milovníka vína. V nabídce naleznete jak volně stojící, tak i vestavné vinotéky. Při výběru se zaměřte především . Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Hľadáte Chladiace vitríny a vinotéky ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 2produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! S mini ledničkou Frosty od společnosti Klarstein budou malé nápoje a občerstvení vždy v příjemně osvěžujících teplotách.

Do jeho litrů velkého interiéru se . Pre všetkých milovníkov vín tu máme jedinečného a užitočného pomocníka. Je ním vinotéka Hyundai VIN DZ. Táto veľmi štýlová a vysoká vinotéka má . Je vhodná do kancelárie, penziónu, ale aj pre milovníka vína.


Je rozdelená na zóny – pre. V tejto kategórii nájdete rôzne modely vinoték a chladiacich vitrín, ktoré sú vhodné do profesionálnych reštauračných zariadení a prevádzok. Vinotéky poskytujú rozmedzie teplôt špeciálne vhodné pre víno. Skladujte vínové fľaše v teplote vínnej pivnice, čím udržíte vo víne jeho kvalitu, správnu vôňu a . Guzzanti, Philco, HumiBox a dalších.


Chladící vitríny a vinotéky jsou stále více oblíbené pro archivaci Vašich vinných skvostů. Podívejte se na naši nabídku. Elegantná mini vinotéka - chladnička s 10L objemom svojim dizajnom zapadne do interiéru milovníkov vína a zároveň spoľahlivo uschová a vždy patrične . Vinotéka Hyundai VIN32DZ je připravena dopřát vašemu vínu ty nejoptimálnější podmínky pro skladování – teplotou a vlhkostí počínaje, přítmím a správnou . Domáce spotrebiče - Vitríny a vinotéky.


Naša ponuka obsahuje rozličné vinotéky , potrebné príslušenstvo a náhradné diely. Klarstein Beerlocker, litrov, mini chladnička, triedanbsp;B Čierna . Jedním z parametrů, jak vybrat vhodnou domácí vinotéku , je její kapacita.

V této kategorii nabízíme vinotéky , které mohou pojmout až lahví vína.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky