štvrtok 14. mája 2015

Dolce gusto nay elektrodom

Priestorovo úsporný kávovar s jedinečným dizajnom. Stačí vložiť kapsulu do kávovaru, stlačiť tlačidlo . Zaregistrujte kód z obalu a vyhrajte až balení kapsúl. V kategórii káva a čaje nájdete náhradné náplne do kapsulových kávovarov, zrnkovú a mletú kávu, kvalitné sypané čaje, výbornú horúcu čokoládu a iné druhy.


V ponuke nápojov nájdete výrazné espresso, . Kávové kapsule - teplé nápoje NAY v akcii.

Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Kávovar - varenie NAY , Okay, Galeria-samsung v akcii. Hmotnosť vrátane balenia.


Espressovar KRUPS NESCAFÉ DOLCE GUSTO PICCOLO KP100B. Na predajni: ANDREA SHOP. Veď čo môže byť z rána lepšie ako šálka z čerstvo pomletej zrnkovej kávy alebo z kapsule Dolce Gusto špeciálne pripravenej pre váš obľúbený druh kávy.


Chýba: elektrodom NAY - Chcete kávovar za polovicu? Stačí ak u nás nakúpite nad 1€ a zľavu na kávovar Dolce Gusto dostanete aj vy. Prezentovaný bol aj nový kávovar Dolče Gusto.

Akciový leták Nay Elektrodom - Aktuálne Nay Noviny - strana 22. Novinkou na trhu je kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo od Krups, ktorý. K nákupu na splátky Dárek: Kávovar Dolce Gusto ! Hľadáte vysávač, mixér, kanvicu, alebo napríklad ventilátor? NAY Elektrodom , Fast plus, . Všetky malé spotrebiče nájdete u nás za akčné ceny.


Stojan na kávové kapsule Dolce Gusto umožní uloženie kapsúl. Rozostup držiaka na uloženie kapsúl je cca cm. Nescafé Dolce Gusto z modelového radu Piccolo. Black Friday SONY ELECTRONIC ARTS Philips Samsung a ďalšie.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Zľavu nie je možné kumulovať s inými zľavami a akciami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky