štvrtok 28. mája 2015

Sklenená misa na ovocie

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie sklenena misa na ovocie. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Doplňte aj Vy svoju domácnosť o výrobky PASABAHCE ako sklenená miska na ovocie TOSCANA s priemerom cm.


Rada TOSCANA je vyrábaná . Otvorené nádoby na podávanie ovocia , orechov a iných pochutín, slúžiace naraz hneď všetkým, ktorí sú v dosahu. Jednoduchý dizajn, jemné línie, praktickosť, číry pôvab.

Tak sa dá v skratke popísať sklenený riad značky Paşabahçe. Začlente tieto kúsky do vašej kuchynskej . Sklenená misa na ovocie Toscana na nohe. Kôš na ovocie Living Lounge WMF cm. Biela misa na ovocie YAMAZAKI Tower.


Elegantná misa na ovocie Bow doslova rozžiari váš jedálenský stôl. Miska keramická SWEATER s objemom 5ml značky Banquet. MADAM STOLTZ Porcelánová miska Marble Print.

Misa na ovocie nerez 300x1mm. Hlavnou myšlienkou holandskej značky PT LIVING je vnášať do svojho špecifického dizajnu výnimočnosť a nadčasovú . Medená misa na ovocie Present Time Wired Copper za 19. Nie je to len misa na ovocie. Každá misa , ale aj podstavec je originálná ručná práca. Podstavec z kovanej ocele . Kelly Hoppen Skleněná mísa Simple Cut.


EUR 3EUR Bighome - Miska na ovocie ROLLA - strieborná. Miska – otočný podnos, objem misiek 125ml, moderný dizajn a tvar, podnos je ľahko umývateľný, stačí pretrieť vlhkou handričkou, misky sú vhodné do umývačky. BLANDA servírovacia misa , číre sklo. Pochlubte se svými kulinářskými výrobky a prezentujte je stylově na misce s nožkou. Vystavené lahůdky či dorty se budou díky nožce . Mile mamicky, veci rada premeriam a aj odpisem na Vase otazky.


Vsetky potrebne informacie sa mozte spytat kludne dopredu. Postovne je podla tarif SP. Pekná miska nepatrí len pod ovocie a do kuchyne, ale môže byť použitá aj na. Dajte na dno sklenenej misky pár dekoračných kamienkov, farbu si môžete .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky