pondelok 18. mája 2015

Pračka rozmery

Svojimi rozmermi vás určite milo prekvapia. Všetky zvládnu vyprať prádlo, v účinnosti a ďalších funkciách už sú ale rozdiely značné. Produkty › Velké spotřebiče V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Úzká pračka vám bude vyhovovat nejen svými rozměry , snadnou přenositelností, ale rovněž výbornou funkčností bez nutnosti připojení k odpadu a přívodu vody . Vám poradí ako vyberať Práčky.


Máte vybrané filtry: - 54.

Aj cez svoje malé rozmery. V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky , práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM, ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších . Práčky v úzkom dizajne, ktoré poznáte aj pod názvom SLIM práčky , sú vhodné do menších kúpelní a priestorov. Svými rozměry vás jistě mile překvapí. Aktuálny trh ponúka dva základné typy.


Kvalitné automatické práčky Whirlpool s technológiou zmysel. LED displej, rozmery (v š h): 84. Svou hloubkou 42cm se vejde i do menších prostorů, .

Prezrite si ponuku našich spotrebičov a vyberte si práčku , ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Naše práčky poskytnú vášmu oblečeniu dokonalú a šetrnú. Neviete ako vybrať tú najlepšiu práčku ? Práčka plnená vrchom alebo predom? Automatická pračka s horním plněním má užší profil než většina ostatních praček , takže šetří místo a skvěle se vejde i do menších prostor.


Rozmery práčky sú dôležité najmä v menších priestoroch. Zjistit více o AEG L7FEE68SC pračka s předním plněním. Automatická práčka iSensoric Slimline s iQdrive motorom pre vysoko efektívnu a účinnú starostlivosť o bielizeň. Nájdite tú správnu práčku , s ktorou si uľahčíte život a ušetríte energiu a čistiaci prostriedok - po celú dobu životnosti spotrebiča. Automatické práčky Gorenje ponúkajú možnosť voľby takého spôsobu prania, ktorý bude najlepšie.


Rozmery zabaleného spotrebiča (šxvxh): × × cm. K dostání je i takzvaná Slim verze s hloubkou 3 nebo 45 . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Pračky se šířkou až cm. IKEA - RENLIG, Vstavaná práčka , 5-ročná záruka.


Detaily o produkte nájdete tu!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky