utorok 26. mája 2015

Nože na steaky

Lovecké nože , Vreckové nože , Damaškové nože zn. Fiskars, Victorinox, Wenger, Gerber. Ponúkame poľovnícke nože , vrhacie nože , keramické nože , . Steakové nože by mali byť súčasťou iste každej kuchyne, hneď vedľa tých klasických. Brund EASY CUT sada nôž na steak 6ks.


Pri správnom zaobchádzaní vám tieto nože poslúžia veľmi dlho.

Pro milovníky steaků jsou v nabídce kvalitní steakové nože. Díky jejich použití zabráníte ztrátě štavnatosti a tím pádem také chutě připraveného pokrmu. BergHOFF 6x steak nôž z nerezovej ocele - Eclipse LINE.


Nože na steaky , Euroshopy. Nôž kuchynský steakový so zúbkovanou čepeľou si hravo poradí nielen s grilovaným mäsom. Využijete ho predovšetkým pri vonkajšom grilovaní, ale bude sa . Steakový nůž je ostrý nůž s tenkým, ale zato jemným ostřím, které se používá na krájení steaků. Nôž na steaky alebo pizzu 115mm – drevená rukovä?


Vyberte si z naší doporučené nabídky.

Produkt byl vyřazen z prodeje. Veľmi podarený stojan na steakové nože , ktorý má v sebe vtip a šmrnc. Ak hľadáte originálny darček pre priateľov na kolaudáciu bytu, tak . Se steakovými noži nakrájíte málo, středně i zcela propečené steaky snadno na rovnoměrné plátky. Nitované plastové rukoväte.


Vhodné do umývačky riadu. Nôž VICTORINOX SwissClassic Steak 12cm žlutý, Perfektný kuchynský nôž VICTORINOX SwissClassic Steak si vás získa na prvý pohľad. Predám sadu ks nepoužitých nožov na steaky zabalených v kufríku.


Univerzální kovaná sada nože a vidlice na porcování od Giesser. Nůž kuchyňský steakový se zubatým ostřím si hravě poradí nejen s grilovaným masem. Nůž na steak s extra ostrou čepelí je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků , ale také pro všechny druhy masových pokrmů. Příjemné, lehké nože s vroubkovaným ostřím, ideální pro krájení steaků.


Technické údaje : Délka: cm. Je dôležité vlastniť kvalitný ostrý nôž na porcovanie steakov , klasické kovové kliešte na otáčanie mäsa či ďalšie vychýtavky, ktoré vám celý . Rukojeť musí skvěle padnout do ruky. SKNIFE set nožov na steaky.


Set nožov na steaky 4ks s rukoväťou z jaseňového dreva. Výrobce, Makro Slovensko.

Kuchynské nože Drevené kuchynské nože Kuchynské nože. Polywoo vhodné do myčky. Jste s porcováním jídla na nože?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky