piatok 8. mája 2015

Mlyncek na sol a korenie

Ručné mlynčeky na soľ a korenie Peugeot Tescoma AdHoc KITCHEN ARTIST a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Exkluzívny elektrický mlynček na korenie a soľ v nerez prevedení!


Vyrobené s užitočným svetlom na spodnej strane. Transparentné mlynčeky VIRGO na korenie , soľ a chilli sú rozlíšené farbou mlecieho mechanizmu: čierna pre čierne korenie , biela pre soľ a červená pre chilli . Mlynček Professor na čierne korenie a soľ , elektrický, biely 3.

Pohodlne s nimi ochutíte pokrm a navyše budú ozdobou vašej jedálne. Mlynček na korenie by nemali chýbať v žiadnej domácnosti. Vyberte si mlynček na soľ a. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Mlynčeky na korenie dodajú Vášmu jedlu tu správnu výslednú chuť. Mechanický mlýnek v nerezovém designu pro dva . Vaši tabuli esteticky doplní a vašim hostům pomohou elegantně dochutit pokrmy.


Samostatně nebo v sadě: Řekněte si. Firma Peugeot vyvinula špeciálne mechanizmy pre každý druh korenia.

Tento štýlový mlynček s krytom mlecieho mechanizmu z lakovaného brezového dreva sa obratom ruky postará o viac chuti. Môže sa používať ako mlynček na. Krásny elektrický mlynček ORAVA PM-na soľ a korenie , z nerezovej ocele a jednoduchým ovládaním pomocou jedného tlačidla.


Kvalitné mlynčeky na korenie a soľ Peugeot s doživotnou zárukou na mlecí mechanizmus. Nastaviteľná hrúbka mletia. Elektrický mlynček na soľ a korenie - keramický mlecí mechanizmus možnosť plynulého nastavenia stupňa mletia s integrovaným. Vhodné pre domáce použitie.


Zariadenie pracuje na štyri V batérie (veľkosť AA). Už žiadne zapínanie alebo vypínanie, elektrické mlynčeky z radu VITAMINO proste . Elektrické mlynčeky na korenie a soľ VITAMINO: Mlynček stačí otočiť, melie. Materiál: plast - transparentný, keramický mlecí mechanizmus mlynčeka.


Váš nový elektrický mlynček je vybavený keramickým mlecím mechanizmom a po stlačení zapínača melie kryštáliky soli alebo zrná korenia. Veľké drevené mlynčeky Klausberg na soľ alebo korenie v dvoch veľkostiach. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala.


CERAFINO od nemeckého výrobca domácich potrieb Stoha Design. Vynikajúci na čerstvo mleté korenie , soľ , sušený tymián, rozmarín apod. Vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vybavený prvotriednym .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky