piatok 8. mája 2015

Zabudovatelna pracka

Vám poradí ako vyberať Práčky. Máte vybrané filtry: vstavané. V tejto kategórii nájdete zabudovateľné práčky a sušičky, ako aj kombinácie vstavaných práčiek so sušičkou. Schovajte práčku za dvierka vo vami vybranom.


Táto zabudovateľná práčka so sušičkou je vybavená vysokokapacitným bubnom. Vďaka tomu môžete aj pri praní veľkých dávok bielizne dosiahnuť vynikajúce . Vstavané práčky CANDY BEKO ELECTROLUX a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Môžete si byť istí, že pranie zapadne do vášho programu. Aj keď nám práčka príde ako úplne samozrejmá súčasť domácnosti, sú medzi jednotlivými modelmi veľké rozdiely. Hoci prádlo vyperie každý z nich, môže sa . Spoľahlivý zabudovateľný spotrebič si poradí so. Automatická práčka Logixx - plne zabudovateľná práčka s extrémne tichou prevádzkou.


Najširší výber vstavaných práčiek od značiek Electrolux, Whirlpool, Bosch, Miele a mnoho ďalších. Kombinované práčky so sušičkou spájajú v sebe inovatívne funkcie práčky a sušičky. Pračka je přirozená součást každé domácnosti. Všechny zvládnou vyprat prádlo, v účinnosti a dalších funkcích už jsou ale rozdíly značné.


PRÁČKY A SUŠIČKYVSTAVANÉ PRÁČKY. Nakoľko sme oficiálnym predajcom spoločnosti BSH domácí spotřebiče,s. SIEMENS, BOSCH,GAGGENAU majú prehlásenie o zhode .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky