utorok 12. mája 2015

Mikrovlnná rúra gorenje mo 17 de

Ovládanie je preto veľmi príjemné, . Niekedy sa vám stane, že nemáte veľa času na prípravu jedla, ale pritom oceníte, keď je pokrm teplý? Parametre: Mechanické ovládanie. Funkcia jednoduché pečenie.


Spotřebič, který ve vaší kuchyni nesmí chybět.

Rúra sa ovláda pomocou displeja a otočného voliča. Nastaviť sa dá až päť stupňov výkonu. Osobní odběr na pobočkách. Ovládání je proto velmi příjemné,.


Popis produktu : Objem trouby: l. Průměr otočného talíře: 2cm. Rozmery zabaleného spotrebiča ( šxvxh): 4× 2× cm. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.

Na výběr jsou vestavné i volně stojící kusy. Varenie s touto mikrovlnnou rúrou je rýchle, nenáročné a . Pred nákupom mikrovlnnej rúry je najprv potrebné si uvedomiť, či ju. Akými funkciami mikrovlnná rúra disponuje? Rúra zvláda päť stupňov výkonu s maximom výkonu . Vlastnosti Mechanické ovládanie. Materiál čelného panelu: lakovaný čelný panel.


Gorenje MO 17DE mikrovlnná rúra. Dvierka: Sklenené dvierka lak. GORENJE MO 17ME mikrovlnná rúra. Považovaná za jeden z najlepších modelov mikrovlnných rúr posledných rokov. Pokrm nevarte priamo na otočnom tanieri.


DÔLEŽITÉ-V MIKROVLNNEJ RÚRE NEPOUŽÍVAJTE. Biela technika : Spotrebiče. Vstavaná mikrovlnná rúra MINI - BUILT-IN je určená na zabudovanie do hornej.


Vestavná mikrovlnná trouba PHILCO PMD BIX vyniká moderním vzhledem, špičkovými technologiemi a poskytuje vysoký uživatelský komfort.

Přehledný digitální displej Vám . Mikrovlnná rúra ECG MTM .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky