piatok 29. mája 2015

Gorenje elektricka rura

BCS599S22X Vstavaná kompaktná parná rúra 1. Vstavané rúry na pečenie GORENJE Všetko na sklade, ihneď pripravené na. DÔLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÉ POKYNY. Pred pripojením rúry: PRED PRVÝM POUŽITÍM . Pečúce rúry sú dnes súčasťou každej modernej kuchyne, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi.

Práve vstavaná pečúca rúra je jedna z najdôležitejších. Vstavaná rúra Gorenje BO CLI v krásnom retro štýle radu Classico vo farbe slonovej kosti ponúka všetok potrebný komfort. Funkcie pečenia rúry uspokojí aj.


Vstavaná multifunkčná rúra Gorenje BO SY2W, v modernom prevedení v bielej farbe, ponúka funkcií, kde samozrejme nechýba ani horúci vzduch, gril a. Nay extra body v hodnote až do 1€ k väčšiemu nákupu bielej techniky. Kvalitná multifunkčná rúra značky Gorenje. Elektrická trouba samostatnáVT 4AX, Nerez, dotekové ovládání hodin, .

Rúra Bosch HRG675BSnerez. Do rúry sa zmestia klasické . BO647A33BG rúra vstavaná GORENJE. Nachádza na rohu rúry a je viditeľný, keď otvoríte dvierka rúry. VSTAVANÁ RÚRA CHARAKTERISTIKA: Linia: Classico RÚRA : Maximálna teplota v rúre: 2°C Elektronick. Gorenje síce vstavanú rúru nevybavilo detskou poistkou, no páči sa nám dynamický chladiaci.


Technické detaily: Řada Essential Energetická třída: A Provedení (barva): Nerez Barva rukojeti: Barva nerezové oceli. Medzi funkciami na pečenie nechýba . Voľne stojaca varič s rúrou značky Gorenje. Ovládanie je elektronické, podsvietené push-pull gombíky a . Gorenje Essential je moderná vstavaná rúra na pečenie, ktorá má veľký. Inteligentná rúra Gorenje HomeChef s dotykovým displejom sa dostala medzi výrobky s najlepším dizajnom na svete.


Kombinovaný sporák Gorenje. Predám kombinovaný sporák, vrchná časť plynová, rúra na pečenie elektrická. Používaný rokov, plne funkčný.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky