streda 27. mája 2015

Nerezova mikrovlnna rura

Výber založte hlavne na tom, na čo ju budete používať. Bežne dostupné mikrovlnné rúry dokážu . Zohrejte si svoje jedlo rýchlo a jednoducho. Vyššie modely zvládnu aj . Prezri si u nás nerezove mikrovlnky a porovnaj ceny v 10.

Voľne stojaca mikrovlnná rúra Samsung MS23F301TAS s objemom l a. Vyberajte z veľkého množstva mikrovlniek. Pre rýchly ohrev jedla nie je lepší prístroj než mikrovlnná rúra. Stačí len niekoľko minút a ohrievaný pokrm dosiahne požadovanú teplotu. Materiál trouby Trouba z nerezové oceli.


Rôzne typy, objemy a výkony. Vstavané mikrovlnné rúry ohrievajú jedlo hlavne pomocou mikrovĺn, niektoré ponúkajú široký sortiment funkcií, vďaka ktorým pripomínajú menšie vstavané rúry.

Päť úrovní výkonu do 8W. Funkcia automatického rozmrazovania. Mikrovlnná rúra s manuálnym ovládaním a časovým spínačom.


Nerezové prevedenie je veľmi obľúbené, . Okrem samozrejmého ohrievania aj rozmrazuje a griluje. SLIM FRY - pre zdravšie varenie. Program na kysnutie cesta a jogurt. Disponujú tlačidlom Autocook (automatická tepelná úprava) s programami . Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. Je to úplne naopak, pretože mikrovlnné rúry pracujú rýchlo a účinne, netreba ich.


Najčastejšie sú vyrábané z nerezovej ocele, plastu kombinovaného so . Vstavaná elektronická mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 4IX. Ak hľadáte vhodné elektrospotrebiče za špičkové ceny, kúpte si domov ​​ a . Inzeráty nerezova mikrovlnna. Bezplatná inzercia, nerezova mikrovlnna predaj a inzercia.

Osobní odběr na pobočkách. Počet výkonových stupňov pre mikrovlnný ohrev : 6. Osvetlenie vnútra rúry (W) : 25. Farba ovladačov : Čierna Farba vnútra .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky