štvrtok 28. mája 2015

Elektrický gril tefal

Elektrický gril s veľkou plochou na grilovanie, ktorý rozozná, čo na ňom pripravujete, a prispôsobí tomu. Dokonalé výsledky grilovania mäsa od krvavého až po dobre prepečené. Objavte znova pravú chuť.


My vám k tomu ponúkame skvelého pomocníka. Ponúkame široký výber elektrických grilov značiek Catler, Clatronic, Jata,.

Ak hľadáte gril , ktorý ponúka maximálny pomer ceny a výkonu, práve ste. Staňte se mistrem v grilování jediným stisknutím tlačítka. Philips, Concept, Catler, Weber,. Konstrukce grilu : kontaktní gril , Druh gril.


O kvalitní úpravu surovin se postarají odnímatelné . W, programov, automatický senzor grilovania, manuálny mód so teplotami ° C, 1° C, 2° C, 2° C, nepriľnavý povrch grilovacích . Objevte elektrický gril Tefal , naši vrcholnou inovaci s manuálním režimem a čtyřmi stupni teploty pro nekonečné možnosti grilování. Svetelná kontrolka monitoruje priebeh a stupeň .

Elektrický kontaktný gril s grilovacou plochou o rozmere 6cmje vhodný na prípravu až porcií. GC712Delektrický gril TEFAL. Je vybavený špeciálnym senzorom, ktorý sám nastaví . Videoprezentácia grilu TEFAL OPTIGRILL. Popis: Používaný, plně funkční gril. Príslušenstvo Popis produktu Gril funkcie: grilovanie, aromatizácia, pečenie.


Predám originál elektrický gril značky Tefal. Predam Elektricky gril sencor, este v zaruke, kupeny 8. Prehľadný test kvalitných kontaktných elektrických grilov. S elektrickým grilem si budete moci vychutnat krásně propečený steak či lahodnou grilovanou zeleninu v. Stolní Gril (plancha) s nastavitelným termostatem pro vždy dokonale propečené pokrmy.


Zvětšená plocha o je zvláště vítaná, . Elektrický stolní gril , grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon. Kontaktní gril Tefal GC706DOptiGrill má stupňů opékání, funkci . Jednoduchý barbeque grill s nastaviteľným úrovňovým termostatom. Odkvapkávacia nádoba s vodou, ktorý . Ideální na přípravu jídel pro až osob.

Výkonný rodinný gril XL - jako nový (4x použitý). Dvě polohy - gril a barbecue, 3polohový termostat, nepřilnavý povrch s . Slevy, akce a výprodeje značky TEFAL. Akční nabídky na téma elektrický gril najdete na Skrz.


Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Varná plocha vo veľkosti XL na varenie pre celú rodinu varné pozície pre univerzálny zážitok z grilovania a dokonalé výsledky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky