utorok 12. mája 2015

Sencor mikrovlnna rura

Mikrovlnné rúry značky SENCOR. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Rúra má mechanické ovládanie s piatimi úrovňami výkonu a rozmrazovaním.


Je v kombinácii mikrovlnného ohrevu s grilom. Fyzické vlastnosti a farba.

Manuálne ovládanie úrovní výkonu (vrátane rozmrazovania) Časovač do min. Výkon je možné manuálne regulovať v celkovo šiestich úrovniach, nechýba funkcia pre. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Otváranie dvierok tlačidlom. Vonkajší plášť biely lak. Vnútorný priestor biely lak. Jednoduchá manuálna obsluha. Ovládanie je zabezpečené .

Záruka firma: Mesiacov Výrobca: SENCOR. Vnější plášť je vyroben z kvalitního nerezového materiálu, který . Dvierka otvárané rukoväťou. Priemer otočného taniera 2. Predprogramované varenie (menu) Automatické rozmrazovanie. Parametre: Mechanické ovládanie … 7€ bez DPH 6€. Cieľom firmy je byť čo najbližšie k zákazníkovi po profesionálnej stránke.


Ponúkame serióznosť a spoľahlivosť. Pred inštaláciou a použitím rúry si prosím pozorne prečítajte tento návod na obsluhu. Akustická signalizácia je takisto súčasťou . Osobní odběr na pobočkách. Päť úrovní výkonu do 8W. Funkcia automatického rozmrazovania.


Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Rozmer, 4x 2x 3mm. Luminance Prime mikrovlnná rúra s grilom, 900W.

Akými funkciami mikrovlnná rúra disponuje? Používame cookies, aby sme zlepšili naše služby a aby sme Vám vedeli dať ponuky, ktoré zodpovedajú Vašim preferenciám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky