piatok 8. mája 2015

Poličky do skrine

Set obsahuje kusy políc. Dodatečné police do šatní skříně PARIS P( ks ) v barvě dub sanremo. Specifikace: poličky do šatní skříně DUEL3D kusy v balení barva: Olše medová. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Výrobca: Black Red White.


Internetový obcho predaj nábytku každého druhu.

Poličky do skrine F29-SZF4D - dub sonoma. Kuchyne, spálne, kožené sedačky Kostrej Michalovce. Rozsiahly sortiment stolíkov, súprav, kancelárskeho.


Máte z Eshopu Jamall zakoupenou skříň a sháníte do ní další police? Navštivte naší nabídku poliček k dokoupení. Do jaké skříně se daná police hodí najdete . V JYSKu nájdete široký výber praktických riešení úložných priestorov - šatníkové skrine , komody, regály a košíky. V ponuke sú rôzne materiály a štýly - od . Hledáte polička do skříně ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Navštívte nás a prezrite si širokú ponuku . Predám nepoužívané ks tmavohnedých až čiernych poličiek do skrine. Cena spolu 7€, poštovné je 60€. Podrobnosti v ceníku aukce Pracovní doba: Pn-Pt: 9. Jedná se o dva kusy polic, díky kterým si ve své skříni vytvoříte další úložný prostor. Vyberte si kvalitný nadstavec na skriňu za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Mobelix.


Drobný nábytek a doplňky Police, poličky. Police je možné kombinovat pouze se skříněmi, u kterých je tato police uvedena. Popis: Multifunkční regál, poličky do skříně -KIKA modro-bílý proužek 6. Sada polic v elegantním šedém provedení VALERIA. Doplňky pro šatní skříně.


Police do šatní skříně s posuvnými dveřmi KN0dub. V JYSKu najdete široký výběr praktických řešení úložných prostorů - šatní skříně , komody,. Polička je miestom, kam si môžete uložiť knihy, filmové a hudobné nosiče či rôzne dekoračné predmety.


Praktické nástenné police nájdete v eshope drevona. Vnútorné vybavenie a úložné riešenia ako koše, podnosy, podložky, regály a police, výsuvné tyče, vešiaky a zásuvky vytvoria skriňu podľa vašich predstáv. Ložnice FAMILIA je funkční a moderním nábytek s elegantním tvarem.

Nábytek nejvyšší kvality v souladu s nejnovějšími trendy v . Kód výrobku: F19-POL -DSO.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky