piatok 15. mája 2015

Naparovací hrniec tefal

Parné hrnce značky Tefal. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kompaktný rodinný parný hrniec.


Prvý kompaktný parný hrniec s pohárikmi. Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača (vľavo hore) zadajte názov. Pre zdravé varenie odporúčame parný hrniec od značiek Tefal , Philips, Zelmer alebo Morphy Richards.

Všetko za úžasné ceny a dodaním do. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Convenient series - praktický parní hrnec v elegantním černém provedení , . Vyskúšajte jednoduché a rýchle varenie s parným hrncom Tefal s mechanickým časovačom, ktorý zvládne až 1h autonómie, pri.


Variabilnosť nádob rozhoduje o tom, čo všetko parný hrniec dokáže bez doplnkovej výbavy. Kúpiť parný hrniec Tefal VitaCuisine. Výhodou sú odnímateľné mriežky s kapacitou 6l.


Má zabudovaný mechanický časovač, takže . Chcete si zadovážiť parný hrniec , ale neviete aké parametre si všímať?

Dôvod predaja- prestalo nás baviť zdravo sa stravovať. SKLADOM, 3€ bez DPH. PARNÝ HRNIEC , POPIS:, funkcia auto-stop – automatické vypnutie, ultrakompaktné skladovanie, špeciálna. Napařovací nádoby, mřížky napařovacích nádob, víka, nádoby na šťávu a rýži, nádoby na vodu, misky na potraviny, formy na dezerty.


Pro zdravé vaření doporučujeme parní hrnec od značek Tefal , Philips, ETA nebo Morphy Richards. Vše za úžasné ceny a dodáním do hodin. VitaCuisine Compact TEFAL : Uvaří kompletní a vyvážené tříchodové menu najednou. Je vybaven exkluzivní funkcí.


Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. V prípade, že hladáte príslušenstvo. Pri varení v pare si potraviny a suroviny zachovajú prevažnú väčšinu svojich dôležitých látok, ale aj vzhľa farbu a arómu. Ak nemáte hrniec so sitom pre tento .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky