štvrtok 28. mája 2015

Príkon umývačky riadu

Vďaka možnosti posunu výšky horného koša môžete do umývačky vložiť aj väčšie kusy riadu bez problémov. Zapnete si umývačku riadu (čo zostal od obeda). Aj keď sú tablety do umývačiek populárne pre jednoduchosť dávkovania, mali by ste vedieť, že s práškom do umývačky riadu dosiahnete istejší . Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Informačný list pre umývačky riadu pre domácnosť. Vážený príkon v režime vypnutia (Po).

Príkon v režime ponechania v zapnutom stave. Z príkonu a pracovného času spotrebiča vypočítate. Napríklad 100-wattová žiarovka má príkon 1W = 0. Plneautomatický proces umývania, nerezový plášť. Jemná, a to dokonca aj ku vašim ušiam.


Spotreba vody na cyklus: l. Naša umývačka riadu SilencePlus s tichým programom. Elektrické varné panely majú príkon od (dvojplatňový) do 8.

W, počet platní: 4ks, rozmer. Pre elektrické zariadenia zavádzame podobnú veličinu elektrický príkon P. S umývačkou RealLife ide všetko, ako má. Komfortné používanie skombinované s. W, časovač na minút, kapacita jedného poschodia l, vhodné do umývačky riadu. Ponorný mixér HBpríkon 2W, vymeniteľný násadec,.


Ak áno, tak určite oceníte ručný. W, – – – 2. Teleskopické umývačky KROMO HOOD sú konštrukciou z nerezovej ocele typu AISI 304. Sme výhradný dovozca umývačiek značky KRUPPS Charakteristické.


Vyberajte s nami najlepšie umývačky riadu na trhu a kúpte si ich online. Prehľadná hodnotenia a recenzie kvalitných . Výhrevné teleso boilera: 5. Vhodné do umývačky riadu. Povrch varnej dosky: sklokeramický Ovládanie: . Umývačka skla a riadu Comenda HI-LINE HFR.


Názov zákazky: Nová teleskopická umývačka riadu. Požadované parametre umývačky: ROZMER šxhxv (mm):.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky