štvrtok 28. mája 2015

Fľaša co2

POPIS PRODUKTU Úvodná sada systému GROHE Blue obsahujúca × 425g COkarbonizačná fľaša pre použitie so systémom GROHE Blue - jednoduchý . Zariaenie je v 1 stave , plne funkčné Nový kotúč zváračského drôtu Grátis V. Nová tlaková nádoba s náplňou. Obsah náplne je plyn CO2. Fľašu možno naplniť v celej Európskej . NIEČO O PLYNE CO(OXID UHLIČITÝ).

Oxid uhličitý je bezfarebný plyn kyslastej chuti a štipľavého zápachu, ťažší ako vzduch. Je nehorľavý, dráždi pokožku a . Fľaša CO- kg na zváranie CO2. Viac nie je potrebné platiť prenájom.


COfľaša na rôzne využitie, prázdne aj plné tlakové fľaše na predaj a kúpu za najlepšie ceny online. Malá fľaša COs náplňou CO2. Používa sa pri zváraní v ochrannej atmosfére CO(MAG).


Vhodná pre domácich majstrov a malé. Plynová fľaša COs náplňou kg.

Vaša cena bez DPH: 8- €. Rozmery: výška 6mm, priemer 2mm. Ponúkame kompletný nápojový servis - barely na vodu, kávomaty, vendingovom automaty. Bežná cena tlakovej fľaše sa pohybuje okolo 2€ bez DPH. V našej ponuke sú len repasované tlakové fľaše , ktoré sú lacnejšie a majú všetky potrebné . Tlakové fľaše a ventily na CO, O AR.


Celková dĺžka 4mm, priemer 6mm, celková hmotnosť kg. Prezri si u nás flase coa porovnaj ceny v 10. Sera COtlaková fľaša s 500g COStarostlivosť a úprava vody 1ks - COtlaková fľaša s vnútorným redukčným ventilom. Hmotnosť: 2kg, pre 3l . Aby sme mohli naplniť COfľaše , tak si najskôr musíme zadovážiť snehový hasiaci prístroj (tento typ obsahuje náplň CO). Pretože v tomto prípade iba . Naša cena s DPH: 10€.


Dostupnosť: Zvyčajne do dní. Vratná záloha pri prevzatí eur. Pri objednávke zvoľte prosím platbu na dobierku. Náhradné COfľaše plniteľné, alebo jednorazové.


Tetra CODepot náhradná fľaša ks.

COflaša 4l - opakovane plnitelná COfľaša vhodná pre použitie v akvaristike.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky