streda 13. mája 2015

Flaša na mlieko

Vhodná do umyvačky riadu. Tradičné fľaše sa znovu vracajú do módy. Oceníte pri nákupe mlieka v automatoch. Rozmery: objem l, priemer.


Fľaše na mlieko , fľaša na mlieko , hygienické skladovanie mlieka. Fľaša sklo na mlieko 1l KRTKO.

Momentálne nie je skladom. Našu ponuku tvorí široký výber chovateľských potrieb od napájačiek, krmítok až po rôzne výživové doplnky. Vintage Indigo je kolekcia riadu a kuchynských pomôcok, ktoré vyzerajú ako lúka plná kvetov. Tá navyše pochádza od anglickej značky Creative Tops, ktorá . Flaša na MLIEKO 1L KRAVIČKA.


Na sklade: Položka ks odoslanie štvrtok 30. Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem. Prezri si u nás sklenena flasa na mlieko a porovnaj ceny v 10.


Sirio fľaša na mlieko 1l Original Milk.

Zátkou fľašu uzavriete a jednoducho uložíte do chladničky. Fľaše sú ideálnym darčekom pre milovníkov mlieka z automatu. Sklenená fľaša vo vidieckom štýle, ktorú možno využiť na mlieko , olej, ocot alebo iné dekorovanie. Slamka má poistný krúžok proti vypadnutiu. U vás doma do pracovných dní.


Dávkovač sušeného mlieka. Slovo „ fľaša na mlieko “ v slovenskom synonymickom slovníku. Biela keramická fľaša na mlieko o objeme litra s príznačným obrázkom v čiernej farbe.


Servírovanie kávy s mliekom bude zážitkom nielen pre Vás, ale aj pre . Písmená sú vložené do farebných krúžkov a na fľaši je aj milá kresba kravičky. Plastová fľaša je určená pre predaj mlieka z automatov. PET materiál svojimi užitnými vlastnosťami garantuje obal, ktorý znižuje vstup kyslíku. Vyskladáme celú vašu domácnosť.


Aktualizovaný pred dňami. Kategorie: Starostlivosť o jahňatá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky