streda 27. mája 2015

Krabičky na makronky

Elegantná a praktická plastová krabička na makrónky. Krabička na makrónky okrúhla. Velice elegantní plastová krabička s papírovovou vložkou v krémové barvě s jemným reliéfním kruhovým vzorem. Vhodné dárkové balení zejména na makronky , . Plastová krabička na makrónky.


V katalogu nemáme podrobnější informace o krabicky na makronky.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nabízíme různé elegantní obaly právě pro tyto pamlsky. Ponúkame rôzne elegantné obaly práve pre tieto dobroty.


Firma Goldpress vyrábí svatebních oznámení, krabičky na výslužku, novoročních přání, promočních oznámení, vizitky a razítka. Roztomilá svatební krabička na makronky je ozdobena vintage vzorem v jemné bílo- růžové kombinaci. Zhotovena je z pevného papíru atestovaného pro styk s . Svatební krabička na makronky s nádherným květinovým vzorem.


NELZE JEJ PROMÁČKNOUT - PEVNÝ MATERIÁL.

KRABIČKA Z ODOLNÉHO PLASTU NA MAKRONKY. ROZMĚRY : 1X 1MM, HLOUBKA MM. Vyrábame svadobné oznámenia aj priamo na mieru, ďalej sme výrobcovia menoviek, krabičiek na výslužku a ostatného sortimentu pre svadbu.


KAMENNÁ PRODEJNA PRAHA A MORAVA. Prodáváme veškeré svatební . Malá svatební krabička na makronky. Cena krabičky pro makronek. Materiál: plast Kapacita: makroniek Rozmer: x 1x cm. Průměr jedné krabičky cca 5cm.


Průhledné plastové víko a průhledné plastové dno. Ideální pro makronky o průměru cm. Jednoduchá, ale přesto líbivá svatební krabička na makronky potěší díky svému sladkému obsahu každého svatebního hosta, který hned přes okénko uvidí, . Na elegantné uloženie cukroviniek alebo makroniek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky