pondelok 18. mája 2015

Plechový sud 200l

Plechové sudy s UN kódom na nebezpečné látky, do poľnohospodárstva, potravinárskeho,. Pozinkovaný plechový sud so zátkou v plášti, objem 2l. Sudy sú v dobrom stave, . Bolo v ňom riedidlo, ale strašne dávno tak sa dá po . Predám pekný pozinkovaný plechový 2litrový sud.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechové sudy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Popis: Prodám 2L plechové sudy (možnost více kusů) s . PLECHOVÝ SUD 2L POUŽITÝ S ODNÍMACÍM VÍKEM A PÁKOVÝM. Plechový sud 2l - vhodný na naftu olej apod.


Každý sud má dvě šroubovací zátky. Po odříznutí horního víka lze použít jako zásobník na vodu.

Nakupujte online na Kwesto. Sud je vyrobený z pozinkovaného oceľového plechu hr. Plastový sud na dažďovú vodu, okrúhly s objemom 5litrov. Odoláva vonkajším vplyvom.


Ocelové sudy se zátkami, - 21l - Ocelový sud se zátkami,. Sud plechový 2l (osobní odběr, vlastní doprava) nový - ks. Kovové sudy je však možné . Sud na vodu 200l s ventilom a vekom.


Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej . Prodám jednou použitý plechový sud o objemu 2l. Sud má snímatelné horní víko, které je zajišteno skruží a šrouby viz. Nabízím za odvoz 220l plechový sud od oleje. Vršek napevno, s šroubovacími víčky. K převzetí v Horažďovicích, po domluvě mohu . Inzerce - plechovy sud 200l , inzeráty.


L su lakovaný, uzavíratelný, vstup 50mm a 20mm.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky