utorok 5. mája 2015

Plienková osuška

Biele aj s potlačou rôznych . Bavlnená plienková osuška. Používa sa pri kúpaní babätka. Klasické bavlnené plienkové osušky , v ponuke v bielej farbe aj s potlačou. C -je dobré skombinovať aspoň s .

Kvalitné plienková osuška s potlačou - 90x100cm. Vzory podľa aktuálnej ponuky dodávateľa. Klasická plienková osuška v potlačou pre dievčatko je nenahraditeľným pomocníkom pri každodennej hygiéne nielej novorodencov.


Viete kto sú nenahraditeľní pomocníci každej maminy? Predsa látkové plienky, osušky , či orpotedické nohavičky. Počet kusov v balení: ks. Nie sú dostupné žiadne hodnotenia.

Predávame ich na kusy, takže si môžete kúpiť presne koľko potrebujete. Detská plienková osuška - biela 1ks. Bambusová osuška plienka vzor 90x1cm.


Personalizovaná osuška s rozmerom 90x100. Zloženie 1 bavlna Pri objednávke zadajte prosím meno s diakritikou do poznámky. Farebné a veselé plienkové osušky hodiace sa pri kúpaní aj pri prikrývaní bábätka. Nami ponúkané Disney oblečenie je vyrobené v Maďarsku podľa najnovších . Späť na kategóriu DISNEY . Vedeli ste, že detské plienkové osušky KIKKO z bambusu, ktoré máme v e-shope patria medzi najsavejšie detské osušky na trhu?


Môže za to šikovné spojenie . Predám klasickú plienkovú osušku pre bábätko. Sú ideálne pre novorodencov a pre malé bábätká, nedráždia pokožku, dobre sajú a sú s roztomilými obrázkami. Zloženie: 1 bavlna Balenie obsahuje ks osušiek. Kvalitná plienková osuška s potlačou - 90x100cm.


Plienkové bavlnené osušky so vzorom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky