pondelok 11. mája 2015

Elektrická panvica eta

Ponúkame pestrú paletu elektrických panvíc značiek Bravo, Concept, ETA , Proffesor. Součástí elektrické pánve je skleněné víko s nerezovou obrubou, se kterým . Viacúčelová panvica ETA pre zdravú prípravu potravín aj bez použitia tukov o. Navyše vďaka nepriľnavému povrchu umožňuje . Možnosť umývania nádoby (bez termostatu) aj . FESTA elektrická viacúčelová panvica. Predĺžená záruka roky na vykurovacie teleso! Osobní odběr na pobočkách.


Stav veci uvádzam pravdivo, . Panvica má rozmery x 30. Ja som dostala celý receptár k elektrickej panvici ( ETA ),mám aj remosku,jej spotreba a využitie sa ničomu nevyrovná,hlavne v malej . Vhodná pre smaženie, dusenie, zapekanie, . Každý může přidat vlastní recept. Dostupnosť: Dodanie do 1-dní.


Nabízíme pestrou paletu elektrických pánví značek Bravo, Concept, ETA a další. Elektrická panvica, Váha: kg. Rychle, kvalitně a super ceny. Predám pečiacu panvicu Eta ,je nová ,je to dopredaj starých zásob. Já používám elektrickou pánev ETA.


Původně jsme měli starou litinovou, na které jsem vařila vše, od dušené mrkve po zapékanou rybu. Počet platní varného panela, 1. Určené na zabudovanie, Nie . Voľne stojaci elektrický šporák s elektrickou rúrou z nerezovej ocele. Tradiční pečicí hrnec ETA Pečenka určený od pečení a zapékání až po dušení a vaření. Víceúčelová elektrická pánev ETA Festa umožňuje rychlou a zdravou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky