pondelok 18. mája 2015

Dezertne vidlicky

Príslušenstvo do kuchýň a jedální. Ria hrnce, servisy, príbory. Hojdačky, stoly, stoličky. Párty vidličky so zásobníkom PRESTO, ks. Vidličky dezertné 6ks NATALIA.

Týchto šesť kávových lyžičiek a šesť dezertných vidličiek je zdobených rôznymi vyrazenými motívmi. Dve lyžičky a dve vidličky sú. Príbor so srdečným odkazom.


Vhodná do umývačky riadu. Názov tovaru Zostupné poradie. Umývať ručne - nevhodné do umývačky riadu. Dezertné vidličky dotvorené polymerovou hmotou so vzorom.


K dispozícii 1set = 6ks = 1-€.

Inzeráty dezertne vidlicky. Bezplatná inzercia, dezertne vidlicky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Spojenie dvoch jedinečných pastelových farieb ružovej a modrej na rukovätiach umocní . Kávové lyžičky a dezertné vidličky , ks platné do: 11. Levanduľová darčeková krabička s vidličkami v levanduľovom dizajne.


AMBITION WAVE WIDELCZYKI CIASTA KMPL 6 . Vybírejte z nadčasové klasiky i netradiční moderny. Niečo originálne a dizajnové? VÝROBCA PRODUKTU Altom Cena bez DPH: € Cena s DPH: €. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


V ponuke klasické príbory, dezertné vidličky a lyžičky, čajové lyžičky, všetko v modernom dizajne. Ceny sú uvedené za balenie! Material nerez-keramika, 5ks lyžičky dĺžka 15cm, 5ks vidličky dĺžka 17cm.


Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky