štvrtok 14. mája 2015

Stroje na výrobu zmrzliny

Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje. Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství. Predám stroj na výrobu točenej zmrzliny používaný sezóny cca mesiacov.


Stroje na točenú zmrzlinu. Ponúkame kvalitné zmrzlinové stroje na výrobu točenej zmrzliny za veľmi výhodné ceny. Sme výhradný distribútor pre.

Zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu KISS 1P MIXER POR. Valtek vyrába stroje na výrobu zmrzliny , ktoré sa vyznačujú kvalitou a designu dokonalosti. Technológie na výrobu zmrzliny , zariadenie prevádzok, príslušenstvo.


Vyrábajú sa v niekoľkých prevedeniach, sú rozdelené na stroje určené na pulty predajní, . Predám starší zmrzlinový stroj na točenú zmrzlinu nemeckej výroby , nepoužitý. Nové chladiče = Nízke prevádzkové náklady. ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stroj na zmrzlinu.

Prodám stroj na Havajskou zmrzlinu. Dobrý deň, má niekto doma stroj na výrobu zmrzliny ? Chcela by som si nejaký kúpiť. Potrebovala by som poradiť akú značku a vaše skúsenoti . Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové . Zabýváme se distribucí profesionálních strojů na točenou zmrzlinu.


Jedná se o zmrzlinové stroje italského výrobce Carpigiani, který patří celosvětově k jedničce. Umožňuje vám vyrobiť až litra zmrzliny v jednom pracovnom cykle. Po ochladení ingrediencií je možné . Vybrať si správny stroj je celkom zložité: cena, . Tento stroj na výrobu zmrzliny splní všetky Vaše želania. Vďaka nemu si rýchlo a jednoducho vlastnoručne pripravíte točenú zmrzlinu, sorbet alebo kopčekovú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky