pondelok 4. mája 2015

Elektricky hrniec na zavaranie

Zaváracie hrnce od Menej ako. Všetko na sklade, ihneď . Clatronic, Concept, Severin. Hrniec umožňuje zaváranie , ohrievanie vo vodnom kúpeli, blanšírovanie . Preskočiť na V čom zavárať ?

Kvalitný elektrický zavárací . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Chcete si svoje jedlo pripravovať zdravo? Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období. Ak ste vlastníkmi záhradky a ste vášniví záhradkári, zavárací hrniec je pre vás. Aby ste predišli úrazu detí elektrickým prúdom, nenechávajte ich nikdy bez.


ELEKTRICKY HRNIEC NA ZAVARANIE MEDION, Cena: €, Lokalita: Bardejov.

Multifunkčné elektrické hrnce. Je to cosi ako tlakovy hrniec , len prisposobeny na zavaranie. Je najvhodnejsi na zavaranie zeleniny a masa a vsetko co ma nizsiu kyslost.


Zajistěte, aby hrnec stál vždy na rovném a pevném podkladu. Pokud přístroj nepoužíváte, vždy vytáhněte zástrčku ze zásuvky elektrické sítě. Hrniec je použiteľný pre zaváranie , varenie, ohrievanie, ako vodný kúpeľ, . Ma niekto skusenosti s hrncami na zavaranie ? Univerzálny zavárací hrniec - objem l, hygienický smaltovaný - ľahko čistiteľný.


Elektricky hrniec na zavaranie s displejom. Hrniec môžete použiť na plynový sporák, elektrickú platničku i na sklokeramickú dosku. Spotrebič neklaďte na elektrický alebo plynový varič ani do jeho blízkosti,. Rukoväti sú tepelne izolované, na boku hrnca je výpustný kohútik. Hrniec je možné použiť okrem zavárania aj na ohrev a stáčanie rôznych tekutín – čaju, . Plne automatický hrniec na zaváranie , použiteľný tiež ako automat na varené víno.


Na zaváranie a sterilizáciu ovocia a zeleniny. Vhodný na prípravu horúcich nápojov, polievok a omáčok.

ELEKTRICKÝ HRNIEC NA ZAVÁRANIE SEVERIN Ide o úplne nový hrniec na zaváranie značky Severin (made in Germany). Bol to nevhodný darček :).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky