pondelok 4. mája 2015

V krájač

Umožňuje ľahkú prácu, nastaviteľné nože na lúpanie, krájanie a oddelenie jabĺk, hrušiek alebo zemiakov. Obľúbený krájač s nožmi do tvaru V na krájanie ovocia, zeleniny, syrov. Kitchen Master - viacúčelový krájač.


Krájače , strúhadlá, mixéry. Pro V Premium slicer krájač. Tefal strúhadlo s krytom proti poškodeniu alebo poraneniu pochádza z kolekcie Ingenio.

Strúhadlo si môžete pohodlne oprieť o misku a strúhať. Teraz len za 2€ už aj s poštovným ! Má dielov, zeleninu a ovocie krája na rôznych spôsobov, je poriadkumilovný a pohotový. Praktický univerzálny kuchynský V krájač značky Status je vyrobený z kvalitných certifikovaných materiálov v praktickom technickom prevedení zjednošujúcom . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Najpredávanejšie produkty z kategórie.


Multifunkčný v-krájač , krája surovú zeleninu a ovocie, výborný pomocník pri zdobení rôznych druhov zeleniny. Elektrický krájač potravín, Nerezový odnímateľný krájací kotúč (priemer 1mm), Otočný regulátor pre plynule nastaviteľnú.

Ihneď k odoslaniu, u vás už 3. Skvelý krájač Nicer Dicer za výbornú cenu. Zaobstarajte si tohto pomocníka do kuchyne. O samotné krájanie sa stará nerezový odnímateľný krájací kotúč s priemerom 170 . Bezplatná inzercia, v krajac predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Nože nie sú jediný pomocník na krájanie.


V-krájač multifunkčný - sada ks značky Bergner. Skúste rýchlejšiu a pohodlnejšiu verziu ! V - krájač na zeleninu Violi Nezaťažuje ruku vďaka kompaktnej veľkosti. Funkcie, kvalita, dizajn a inovácie. To je filozofia firmy Rösle. Poradte mi, čo, alebo aký výrobok by mi nahradi ten môj starý.


Pochutnajte si na cesnaku v jeho najjemnejšej forme a bez pachu na vašich prstoch. Olúpe a nakrája dokonalých kociek, zachováva vitamíny, oleje a živiny. V- krájač Börner VPower Set. S novým VPower budete pracovať ešte rýchlejšie, presnejšie a bezpečnejšie než kedykoľvek .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky