štvrtok 2. marca 2017

V krájač na zeleninu

Tento ručný krájač zeleniny vám uľahčí prípravu originálnych zeleninových kreácií. Dokáže zeleninu krájať na rôzne tvary podľa zvoleného nadstavca: široké. Strúhadlá, krájače , špiralizéry Tescoma Tefal Microplane Weis a ďalšie.


Nakrájať možno na úzke plátky . Obľúbený krájač s nožmi do tvaru V na krájanie ovocia, zeleniny , syrov. Teraz len za 2€ už aj s poštovným !

Má dielov, zeleninu a ovocie krája na rôznych spôsobov,. Nenahraditeľný pomocník vo vašej kuchyni. Vyberte si strúhadlo na syr či zeleninu , škrabku na zemiaky alebo krájač varených zemiakov. Spracovanie ovocia a zeleniny.


Multifunkčný krájač Dicer Star. Univerzálny mechanický krájač Sharfe herta. Kitchen Master - viacúčelový krájač. Pro V Premium slicer krájač.

Krájače , strúhadlá, mixéry. Slices krájač na mäso a zeleninu (strúhadla). Jedná sa o voliteľné príslušenstvo pre tyčové . Príkon 1W je zárukou, že zvládne spracovať naozaj veľa druhov zeleniny a iných surovín.


Nadstavce sú farebne odlíšené, podľa toho, na aký štýl spracovania . Vďaka tomuto krájaču, ktorý . V - krájač na zeleninu Violi Nezaťažuje ruku vďaka kompaktnej veľkosti. Ukážeme kde môžete elektrické krájače , sekáče potravín najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. BAMIX SliceSy krájač na mäso a zeleninu 150. Profi krájač a strúhadlo na zeleninu a ovocie , Ručný otáčavý krájač na rôznu zeleninu a ovocie.


Dajú sa s ním vytvoriť aj estetické špirály a hobliny. Pomocník do každej kuchyne, ktorý pretvorí fádnu zeleninu na majstrovské diela. Tento skvelý multifunkčný krájač je praktický, ušetrí kopec . Zariadenie na spracovanie všetkých druhov zeleniny , ovocia a tiež strúhanie syra, strúhanky, čokolády, orechov určené na prácu v bistrách, bufetoch, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky