streda 22. marca 2017

Electrolux eob 43430 ow

Okrem horného a spodného ohrevu zvláda . S týmto spotrebičom ľahko uvaríte . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Kromě horního a spodního ohřevu zvládá pokrmy . S tímto spotřebičem snadno uvaříte . Vstavaná elektrická rúra s objemom l, druhov ohrevu, biela. Nakoukněte také pro další inspiraci do kuchyně.


Funkcia rúry: Ventilátor s grilom. Díky zasunovacím knoflíkům a funkci . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Námi prodávané zboží je výhradně od českého zastoupení značky Electrolux. Multifunkční trouba Electrolux s kruhovým tělesem a grilem.


Chladicí ventilátor, minutka a displej. Výrobek není momentálně . LCD display, zasouvací otočné knoflíky, XL ventilátor, kolejnice pro rošt Easy Entry, energetická třída A-, bílá. Potřebujete novou vestavnou troubu do vaší kuchyně? Kategória: Trúba, gril, pekáreň, Dostupnosť: Nedostupné, Možnosť splátok: cez Homecredit. Typ: vestavba Typ vestavné trouby: vlastní ovládání, nezávislá Celkový příkon (kW): 3. Vestavná trouba, Vnitřní objem (l): 7 Barva: Bílá, Elektronické funkce: akustický signál, trvání, konec, minutka, čas, Způsoby ohřevu: Spodní ohřev, . Rúra – vstavaná, elektrická, energ.


Overený obchod na základe verejne . Porovnání cen electrolux eob, srovnání cen electrolux eob na portálu. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Rúra má funkcií na pečenie vrátane horúceho vzduchu a grilu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky