streda 29. marca 2017

Etikety na vino svadba

Etikety na svadobné víno (vignety, vinety). Výroba svadobných tlačovín akými sú svadobné oznámenia a etikety na fľaše. Dizajn zhotovíme podľa vašich požiadaviek alebo v štýle svadobného . Vhodné aj ako etikety na svadobné víno.


Obsahujú mená mladomanželov, príp.

Pripravujete svadbu alebo rodinnú oslavu a radi by ste vyzdobili fľaše Vašimi vlastými etiketami ? Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte. Dekorácie na každú príležitosť. Všetko pre dokonalú oslavu a svadbu. Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína.


Od ochutnávky, cez výber etikety a oznámení až po dodanie hotových produktov na . Zoznam predajcov a e-shopov pre svadbu , svadobné oblečenie a dekorácie. Samolepiace etikety na víno a alkohol NOVÝ TOVAR 0.

Nemáte niektorá nejaké nápady ohľadne vinet ( etikiet na fľaše)? Alebo aspoň nejaký link na nejaké pekné aj humorné . Praktické otváranie na svadbu. MojaEtiketa – samolepiace etikety rôznych tvarov na fľaše pálenky, vína , medu a medoviny. Prvú etiketu sme vytvorili pre Hanku a Maťa, ktorým sme už pred tým robili svadobné oznámenia a pozvánky.


Na svadbe budú okrem iného . Vašim fľašiam dodajú na originalite a často krát poslúžia ako pamiatka na. Svadobné etikety na fľaše - originálne a jedinečné. Vašu etiketu spracujeme na ELESKO podkladovú etiketu a prejde vašim. Nielen víno počas svadby , ale i to, ktoré darujete vašim priateľom a blízkym po . Hľadáte svadobné oznámenia, obrúčky, svadobné šaty, miesto pre hostinu, fotografa, kvety či výzdobu? U nás nájdete všetko pre Váš dokonalý deň na mieste!


Tento rozmer je mimoriadne vhodný k použitiu ako etikety na víno , na fľaše, na svadby alebo iné oslavy. Veľkosť etikiet: 105x1mm. Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť podľa . Ozdobte si fľaše na svadbe takýmito jedinečnými etiketami.

Vyrábame etikety na svadobné výslužky na fľaše akejkoľvek veľkosti a farby skla. SVADBA alebo NEVESTA, ŽENÍCH €9zuzufar.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky