utorok 28. marca 2017

Akz 6230 nb

Moderné čierne sklo je vhodné do každej kuchyne. Teplovzdušná rúra je vybavená technológiou 6. Dizajn ABSOLUTE prináša . Moderní černé sklo je vhodné do každé kuchyně. Samostatná horkovzdušná trouba se 6.

Skutečně si užijete moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s. Whirlpool ( neplatí na príslušenstvo) a si členom Klubu TPD Rodina, darujeme Ti poukážky na . Hledáte vhodný multifunkční spotřebič do vaší domácnosti,. Construction Type: Built-in. VSTAVANÁ ELEKTRICKÁ MULTIFUNKČNÁ RÚRA.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Innovative technology and special features, to help you prepare delicious dishes, reduce cooking time, and assist you through automatic settings.

Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK. Compare offers from Whirlpool. Marek Proche Zákaznická podpora.


Základní informace Vlastnosti Senzorová technologie 6. Bohatá výbava, luxusní design Sháníte do své nové kuchyně výkonného a na. Kč bez DPH Recyklační poplatek 6Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu. Normally despatched within working days. Unsubscribe from Spletna. Vestavná horkovzdušná trouba Whirlpool o objemu litrů v elegantním provedení z černého skla.


Design ABSOLUTE vyniká čistými liniemi a snadným . Cash on delivery or buy in installments, delivery to home or pick up . Innovativ teknologi og spesialfunksjoner som hjelper deg tilberede lekre retter, reduserer steketiden, og gir deg assistanse gjennom automatiske innstillinger. Mechanical and electronic. Type of control setting and signalling devices.


Piekarnik elektryczny wielofunkcyjny, o szerokości 59.

Viena valdymo rankenėlė, švelnus orkaitės durų uždarymas, funkcijos: 6-ojo pojūčio automatiniai receptai, elektroninis valdymas, programų, LED ekranas , . Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Provedení z černého skla je velice lákavé. Featuring an electronic programmer with digital display .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky