utorok 28. marca 2017

Kolieska pod nábytok

V ponuke nájdete priemyselné kolieska so záťažou. Kolesá a kolieska nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Je nutné potvrdiť povinné súhlasy.


Nábytkové koliesko plastové fi.

Všetko pre výrobu nábytku. Naša ponuka koliesok je široká a uspokojí aj potreby náročného zákazníka. Koleso je najdôležitejším vynálezom v histórii ľudstva. Niet sa čo diviť, kolesá a kolieska totiž udržiavajú všetko v chode. Aj Vaše prepravné zariadenia, nábytok.


Nezáleží na tom, či práve potrebujete špeciálne náhradné kolieska alebo si chcete hneď vytvoriť zásobu otočných . Vybavte vaše skrinky Modulus týmito otáčavými kolieskami. Vďaka nim sa stáva nábytok mobilným, takže ho rýchlo premiestnite a prestaviate.

IT (na priskrutkovanie) k nábytku priemer 30mm. Parketové koliesko 25x13mm, TPE - sivé. Dvojité koliesko , ø mm, s platničkou, s brzdou, čierny plast. Kolieská , klzáky rektifikačné. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Vyberte si Pojazdové kolieska u nás. Kvalitní Pojazdové kolieska skladem. Tu nájdete kolieska a klzáky s priemerom čapu 10mm alebo 11mm.


Typ: Predaj, Stav: Používané, Lokalita: Košice I - Staré Mesto. Predám kolieska na nábytok. Sada koliesok na tvrdé podlahy 5ks Antares, priemer čapu mm.


Pogumovaná kolieska určené pre použitie na tvrdé podlahy priemer. Viac ako 2obchodov na jednom mieste. Náhradné koliesko k stoličkám sú určené na dlažby, plávajúce podlahy, parkety a iné tvrdé podlahy.


Ak účelne vyhľadávate praktickosť, je možné váš nábytok obohatiť o kvalitné nábytkové kolieska z programu Box, ktoré budú s prvkami z tohto programu plne. Regále, kovový nábytok , regálové systémy, dielenský nábytok , regály, prepravky, vozíky, plastové prepravky, .

Kancelárska stolička potrebuje mať všetky kolieska v poriadku. Prvé kolieska , ktoré sa . KOLA, pružné kolieska RUBBER, fi10mm, ks. PVC, farebné prevedenie sivá sada obsahuje kompletné kolieska s brzdou vhodné pre knižnice MAX.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky