štvrtok 9. marca 2017

Silikonove formicky

XXL bordúra MILIÓN kvetov - Karen Davies. Silikónová hmota na vlastné formičky - 300g (video). Písmená a Čísla - MAXI silikonové formičky. Najpredávanejšie produkty z kategórie.


Odolné voči vysokým aj nízkym teplotám.

Ak však budete mať poruke silikónové formičky na marcipán, určite si s tým hravo poradíte. U nás na predaj vykrajovačky na lístky a kvety, silikonove formy a formičky, stencils, čokoláda, horká čokoláda, mliečna čokoláda, biela čokoláda, čokoládové . Kvalitné silikónové formičky na koláčiky, muffiny alebo na šuhajdy. Ponúkame ich v rôznych farbách a vo forme kvetu a srdca. Sú odolné voči teplotám od -40°C . Silikonová formička perličky (korálky) kulaté - cm.


Můžete s nimi vytvořit skutečně nepřeberné tvary nebo třeba písmenka. VŠETKY FORMIČKY SÚ DOSTUPNÉ DO 3-5DNÍ!

Není třeba ji mastit, na hmotu se nepřilepí, takže jde velmi snadno vyjmout. Ve formě získáme snadno . Plastové, silikónové formičky. Formičky na Osie Hniezda- Úliky 2ks. Sú pružné a odolné až do 230°C. Materiál:silikon Velikost motivu :4.


Tento produkt chci do akce. S pomocí této formičky můžete rychle a snadno vytvářet krásné žilkování. Využijte pro zdobení dortů silikonové formičky z naší nabídky.


Svatební, narozeninové, dětské i další dorty budou vždy perfektní s ozdobami různých tvarů z . Originální silikonové formičky a košíčky vynikající pro snadnou a rychlou přípravu atraktivních cukrářských dekorací, čokoládových bonbonů i sladkých nebo . Odolávajú teplotám od –25°C až do 220°C a . Vyrobené z prvotriedneho pružného silikónu , vhodné do . Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. PMuffiny upečené v týchto silikónových formičkách v tvare srdca potešia každého, koho nimi obdarujete, či už ide o narodeninové prekvapenie pre priateľa . Naplněné formičky vložte na 5-10.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky