streda 15. marca 2017

Electrolux ehh46340fk

Zažite rýchlosť a presnosť profesionálnych kuchárov. Pre varenie sú vám k dispozícii varné zóny s funkciou Power Booster pre zrýchlené. Pro vaření jsou vám k dispozici varné . Jedlá pripravené na tejto doske sú lahodne a chutne pripravené.


Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací.

Díky funkci posílení výkonu se okamžitě dosáhne vysoká teplota a urychlí se. Indukční vaření je to nejúspornější a nejbezpečnější, jaké si můžete ve vaší kuchyni dopřát. Indukčná technológia Indukčné varné panely Electrolux ponúkajú jeden z najvyšších výkonov na trhu.


Měl jsem už několik indukčnúch desek a vždy mi něco vadilo. Tato plně splňuje mé očekávání - je hezká, úsporná a praktická. Indukčná varná doska v krásnom čiernom prevedení s funkciou zvýšenia výkonu. Ukažte svůj talent a využijte rychlost a přesnost, které jsou vlastní profesionálním šéfkuchařům.


Pozastavte vaření – a znovu v něm pokračujte – jediným dotykem.

Osvoboďte svůj talent a využijte . Typ ohrevu: plne indukčný, rozmery pre zabudovanie vך×h: 55x560x490mm, elektronické ovládanie, farba čierna. Je vyrobena z keramického skla a má dotykové . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Prevedenie Prevedenie Indukčné Ovládanie Dotykové Prevedenie povrchu čierna sklokeramika. Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty.


Dizajn skrine: vstavaný, Typ varnej dosky: elektrický, Farba: čierna. Vstupné striedavé napätie: 2- 2volt. Odkryj swój talent i wykorzystaj szybkość i precyzję, której zaufali profesjonalni szefowie kuchni.


Viltulõigatud raamiga pliidiplaat. Nuppude asetus: ees paremal. Lisavõimsuse funktsiooniga induktsioonitsoonid.


Indukční varné desky pracují na odlišném principu ohřívání a jsou v kuchyni skvělým pomocníkem. V naší široké nabídce najdete kvalitní varné desky nejen od .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky