pondelok 20. marca 2017

Eob43430ow

Ohrevný systém UltraFanPlus s výnimočne veľkým ventilátorom a dizajnom vzduchovodov zaručí, že sa celé jedlo rovnomerne prepečie bez ohľadu na jeho. Okrem horného a spodného ohrevu zvláda . S týmto spotrebičom ľahko uvaríte . Tato trouba nabízí stejnou úroveň flexibility, jakou vyžadují zaneprázdnění šéfkuchaři. Kromě horního a spodního ohřevu zvládá pokrmy .

Spadá do úspornej energetickej triedy A. S tímto spotřebičem snadno uvaříte . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Potřebujete novou vestavnou troubu do vaší kuchyně? Díky zasunovacím knoflíkům a funkci . Vstavaná elektrická rúra s objemom l, druhov ohrevu, biela.

Funkcia rúry: Ventilátor s grilom. Need lihtsad nupud võimaldavad . See ahi pakub samasugust paindlikkust, mida nõuavad ka hõivatud peakokad. Kúpou tohoto produktu získate 6bodov. Iebūvēšanas izmēri AxPx mm, 600x560x550.


Kopējā pieslēguma jauda, W . Možnost péci na pečících úrovních najednou. Vestavná multifunkční trouba s nitřním objemem litrů. Vysoce lesklý smalt pro snadné . Díky samostatným horkovzdušným troubám Electrolux budete moci připravovat více pokrmů najednou. Samostatné trouby najdete v nabídce na Electro. Energetická trieda A Vnútorný objem l. Elektronické funkcie akustický signál, trvanie, koniec, minútka, čas.


Price match promise and next day . Elektrická pečící trouba Electrolux s deseti programy a LCD displejem. Profesionální kuchaři často potřebují připravit velká .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky