utorok 7. marca 2017

Skrinka 30 cm

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . ATX 4-pin prodlužovácí kabel interního napájení, 0. Nábytok do kúpeľne s vodeodolnou úpravou, skrinky pod umývadlo so šírkou od 30cm do 40cm, šuflíky, špeciálne kovanie. Skrinka je vyrobená z kvalitného LTD lamina, ktoré sa ľahko udržuje. ECO - 1D dolná skrinka so zásuvkou a policou 30cm.


Výchozí řazeníNázvuOd nejlevnějšího.

Séria EKOSET je ekonomickou variantou riešenia kúpeľne, ktorá ponúka skrinky s umývadlom a ďalšie doplnkové kúpeľňové skrinky za veľmi príjemnú cenu. SAPHO LARGO x 1x 30cm skrinka kúpeľňová vysoká závesná s košom na bielizeň. Ušetríte: 32€ 26€. V každé koupelně se najdou věci, které potřebují svůj prostor. KUDD P kuchynská spodná skrinka pravá š. Expresné doručenie po Slovensku!


Traffic skříňka vysoká, závěsná , pevná polička , nastavitelné skleněné poličky , zrcadlo na vnitřní straně dveří , dvířka s mechanismem tichého dovírání . Elegantní kolekce koupelnového nábytku Tempo je ideální pro ty, kteří hledají rovnováhu mezi estetikou, praktičností a příjemnou cenou. Možnost širokého výběru barvy korpusu.

Kuchyňská skříňka 30cm 4šuplíky. Samostatná spodní skříňka je vyrobena z kvalitního lamina o síle 18mm Cena je bez pracovní desky Vy. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. V horní i dolní části výškově nastavitelné, skleněné police.


Skříňku lze instalovat v pravé i levé variantě. Vysoká koupelnová skříňka Koset Model KosetVysoká koupelnová skříňka v barvě wenge s . Koupelnový nábytek Kali je oblíbený především díky . Nábytek je dodáván ve smontovaném . Skrinka na kľúče VELIO od nemeckej spoločnosti Blomus vytvára v priestore štýlový doplnok s praktickou funkciou. Lesklý povrch sklenených dvierok . Farba: korpus - popol, dvierka - zebrano svetlé vo vysokom lesku.


Už se těší, až se zavřou ve vašem obýváku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky