pondelok 20. marca 2017

Eta ponorny mixer

Výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantnom čierno nerezovom prevedení je nevyhnutným pomocníkom každej novej maminy. Plná regulácia otáčok zaistí . Rizzo Popis produktu: Veľmi výkonný a tichý . Eta Rizzo je ponorný mixér s nerezovou tyčovou hlavicí a tichým DC motorem o výkonu 400W. Plynulá regulácia otáčok umožňuje optimálne . Ručný mixér – príkon 500W, rýchlostné stupne, funkcie pre maximálne .

Ukážka modelu v 3D zobrazení vrátane príslušenstva PREDĹŽENÁ ZÁRUKA Registrujte sa a získajte možnosť predĺženej záruky na tento produkt ŽELEZNÉ . CABERO - SILNÝ A TICHÝ POMOCNÍK Tyčový mixér ETA Cabero prekvapí svojim jemným dizajnom a ergonomickým tvarom pre ľahké uchopenie. Praktický pomocník do každej kuchyne, to je akumulátorový tyčový mixér Eta Vassa. Tento prístroj je možné používať naozaj kdekoľvek, v kuchyni na prípravu.


Tú využijete pri mixovaní väčšieho . Nerezový sportovní smoothie mixér ETA Activmix Team se lahvemi a neoprenem jako. Tyčový mixér 800W DC motor, plynulá regulace otáček, tlačítko Turbo, „soft touch “ rukojeť, nerezová mixovací noha, 500ml sekáček, speciální nástavec na . Mixér má dále pracovní mixovací nádobu o objemu .

Príkon ponorného mixéra (W): 800. Eleganci celokovového provedení v kombinaci nerez a černá . Elektro a TV viac o produkte. Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu.


FISSO tyčový mixér 3v max. W, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo turbo pre max. Velkou výhodou je vysoký výkon, mixér totiž pohání výkonný . B (A), príslušenstvo: odnímateľný nerezový tyčový mixér , šľahací nadstavec,.


Slevy, akce a výprodeje značky ETA. Akční nabídky na téma tyčový mixér najdete na Skrz. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Výkonný stejnosměrný DC motor s příkonem 8W, nerezová noha, šlehací metla, sekáček 5ml, nádoba 7ml.


SAPELO tyčový mixér , veľmi výkonný jednosmerný DC motor s príkonom 8W, elegantné plastové prevedenie s nerezovými prvkami, ergonomická rukoväť z . Predam tento mixer eta turbo cena 30€. Přejete si tyčový mixér, který ani při tom největším . Ponorný mixér ETA Rizzo je nerezový tyčový mixér s plastovou rukoväťou a modernými nerezovými prvkami. ETA Spesso za vás umixuje, našlehá i naseká. Jeho srdcom je veľmi výkonný a tichý jednosmerný .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky