streda 1. marca 2017

Plastovy sud

Plastový barel - sud 120l Popis: Plastový barel z HDPE. Sud plastový 50L s dvoma hrdlami. Odoláva vonkajším vplyvom. Predám nový plastový potravinársky sud s bočnými úchytmi na kvas a ovocie 60l v bielej farbe.


Uzatváracie veko je na závit. Môžem zaslať zásielkovou službou .

Hledáte 120l plastovy sud ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Rusky medved olympisky a plastovy sud od Smer. Rozměry sudu jsou: 6x 9mm, barel má . Vyrobený z HDPE, ktorý dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom. Sud je vybavený ks prelisov . Bezplatná inzercia, plastovy sud predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


V katalogu nemáme podrobnější informace o plastovy sud 220l.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. VÝŠKA (mm) - 400x6MATERIÁL - PE HMOTNOSŤ (kg) - č. Sťahovací kruh je pozinkovaný. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Plastové sudy s odnímatelným víkem a pozinkovaným svěracím kruhem mají všestranné využití. Zahradní sud je vhodný na vodu i na potraviny (např. kvas).


Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Tento plastový sud teda možno teda používať aj na kvas. Prezri si u nás plastovy sud 120l a porovnaj ceny v 10. Prostě sud stojí pod okapem, vodu si nabírám konví. Nakupujte online na Kwesto.


Sudy mají UN homologaci – UN . Materiál - PE Hmotnost - kg.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky