pondelok 13. marca 2017

Stuhy na stoly

Organza, tyl, saténové stuhy , látkový materiál i návleky na stoličky nájdete v našej. Svadobná výzdoba stolov. Je to organzový materiál s leskom, teda stuha je priesvitná.


Saténové stuhy na židle s potiskem Mr. Na výzdobu stolov , stoličiek, svadobných áut a miestností.

Ozdobné svadobné stuhy s tvarovateľným drôtikom po okrajoch umožnia vytvoriť krásne dekorácie . Ideálne na ozdobovanie sviatočných kytíc, svadobných stolov , či balení darčekov. Možné použiť ako dekoráciu na svadobný stôl , ako darček pre svadobných. Vyberte si z našej ponuky saténových stúh v rôznych farbách, ktoré sú vhodné na. Potláčame svadobné a reklamné stuhy a ponúkneme Vám aj dekorácia pre výzdobu. Naší specializací jsou stuhy , stužky, mašle a šerpy.


Vyrábíme celofánové sáčky a zhotovujeme tisk na stuhy a šerpy. Dodáváme svatební dekorace a svatební .

RIBBON Dárková stuha zlaté hvězdy m. CADEAUX Fólie průhledná m. Syntetická krajková stuha bílá cm. Nový hit ve svatební výzdobě. Jemně ozdobí stoly , šerpy, svíčky na stole i svatební přáníčka. Stuhy a balicí papír - Butlers.


Délka: m Šíře: cm. Máme v ponuke široký výber mlynčekov na soľ a korenie, menážiek, košíkov na pečivo, stojanov na stôl , stolových odpadkových košov a dekorácií, ktoré vhodne. Velúrová stuha Glitter Dark Powder Rose 5m. Dekoratívna stuha Flower kerosene.


Monofilová stuha s pogumovanou potlačou s drôtom. Zdobia sa nimi napríklad svadobné autá, svadobné stoly , narodeninové darčeky, balíčky na Vianoce, veľkonočné . Pre výzdobu sály či svadobných stolov Vám navrhneme najideálnejšie kombinácie. Dúhové stuhy na tancovanie.


Svatební organza pavučinka stuha bílá. Stuha vánoční s hvězdičkama.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky