streda 29. marca 2017

Tatralandia listky

Celoročný vodný zábavný park TATRALANDIA ponúka okrem dobrodružstvá a zábavy prijemne strávenú dovolenku na Liptov a. Na vstupoch ušetríte, ak si budete návštevu strediska dopredu plánovať a nakupovať lístky online minimálne dni vopred. Aquapark TATRALANDIA , Bešeňová - 4. SUPER ponuka: TATRALANDIA , LM - Gino Paradise Bešeňová PREDÁM CELODENNÉ VSTUPENKY DO . Zábava, relax, konštantná teplota 30°C a opaľovanie sa . Viacerí chceme v horúcom lete .

Po príchode do aquaparku sme nemali kde zaparkovať všetky miesta obsadené a navyše veľmi úzke parkovacie miesta. Objavte miesto plné dobrodružstva a zábavy. Máme pre vás špeciálne pobytové balíky, v ktorých nájdete lístky do . WhatsAppom sa šíri podvodná správa lákajúca na vstupenky zdarma.


Nachádza sa v regióne Liptov . Tatralandia Holiday Resort is the largest. Podvodníci sa neštítia zneužiť dnes čokoľvek. Značky, miesta, či osoby.

Zakoupením vstupenky akceptujete návštěvní řád. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Dva lístky do kina za cenu jedného každú stredu. NOVÝ TROPICKÝ RAJ NA LIPTOVE OTVORENÝ LETO V KAŽDOM POČASÍ. Drevená plachetnica, ktorá stroskotala na skale.


Pri nej pravé koraly, mušle a . Lístky na atrakcie alebo predstavenia . Najlacnejšie vstupenky a lístky na predaj a kúpu nájdete online na Bazar. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na kartu GOPASS môžete nakupovať v e-shope, lístky na lanovky aj vstupenky do aquaparku, hotelové pobyty a mnohé ďalšie služby v strediskách.


Výhodné ceny rodinných vstupeniek FAMILY PACKET pre rodiny s deťmi do rokov. Vstupenky Family packet je možné zakúpiť len s . Ponuka je určená len držiteľovi platného preukazu a nedá sa kombinovať s inými zľavami a výhodami. Saunový svet je spoplatnený osobitne podľa aktuálneho . Najlepší celoročný RELAX a ZÁBAVA na Liptove vo vodnom raji BEŠEŇOVÁ.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky