utorok 14. marca 2017

Pracka samsung manual

Ta vhání do bubnu společně s vodou i vzduch, čímž vznikají bublinky , které . Celý popis a technické parametry. EcoBubble - systém aktivní pěny, samočistící filtr. Objavte najnovšie vlastnosti a inovácie dostupné v sortimente našich pračiek vrátane AddWash a Ecobubble.


Samsung Podpora Slovenská republika.

Nájdite práčku podľa vašich predstáv. Ajuschak mám pračku samsung a podle mého manuálu znamená kod 5E toto: vypusťte vodu z vany pomocí nouzové vypouštěcí trubice, vyčistěte filtr . Prosím, dejte nám vědět pomocí stránky žádost o manuál. Jednoduše přidejte prádlo nebo aviváž. Uživatelská příručka možnosti bez hranic.


Děkujeme vám za zakoupení tohoto. Kapacita bubna je prispôsobená na kg bielizne.

SAMSUNG WW80M644OPWZE Manual. Tipy, Stáhnout Manuál , Kontaktujte Nás. Maximální otáčky odstřeďování.


Prací prostředek se promění v aktivní pěnu, která prostoupí látku a snadno . Nemusí obsahovat český manuál. Prezri si u nás samsung pracky navod a porovnaj ceny v 10. Začal jsem vybírat podle návodu jak vybrat pračku.


Nebylo to lehké a chtělo to hodně zkoumání prodávaných praček, čtení recenzí, manuálů a sledování, co je. Práčka je vybavená digitálnym invertorovým motorom, . Pračka návod k použití možnosti bez hranic. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Tato předem plněná pračka má . V dneším díle se podíváme na správné zapojení pračky. Pro někoho možná banální záležitost, ale historek o pomlácené koupelně je stále . Při používání pračky dodržujte pokyny.

V případě, že je pračka dodána v zimních měsících, kdy je teplota pod bodem mra- zu: před prvním použitím uskladněte spotřebič na dobu hodin při pokojové. Jak vyndat filtr se dočtete v manuálu , který jste obdrželi společně se .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky