pondelok 20. marca 2017

Najmensia pracka

SLIM práčky sa na prvý pohľad neodlišujú od práčok s predným plnením. Mini práčka mini, 360W, náplň až 6. Elegantná práčka s horným plnením a technológiou FuzzyLogic efektívne vyperie vašu bielizeň a. SLIM pračky se na první pohled neliší od praček s předním plněním. Najmenšia automatická práčka na trhu !

Svojimi funkciami sú rovnako výkonné ako . Pokud velikost vaší koupelny vyžaduje, abyste v ní šetřili každým centimetrem, pak jistě při nákupu pračky upřednostníte model co nejmenších . Inými slovami najmenšia práčka na svete. Bez elektrickej energie, s trochou vody a za pár . Automatická práčka so sušičkou spája dvoch praktických domácich pomocníkov do jedného! Potom, čo vyperiete vaše oblečenie, môžete smelo pokračovať v . Máte vybrané filtry: Méně než cm. WM14B2Informácie podľa nariadenia EÚ: Spotreba elektrickej energie vo vypnutom stave vo wattoch Príkon vo wattoch .

OKAY elektrospotrebiče - e-shop a najväčšia sieť predajní elektro v slovenskom republike. Scrubba je prvá práčka na svete, ktorá sa zmestí do vrecka. Pranie bielizne nepatrí medzi obľúbené činnosti v domácnosti o to menej, keď niekde cestujete . V pamäti Hľadáte Práčky zhora plnené ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 1produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Pravdepodobne najmenšia práčka na svete: v praktickom formáte ponúka v pracom vreci Scrubba obrovský umývací výkon pre vaše špinavé prádlo.


Najväčšia slabina kombinovaných spotrebičov je nízka energetická trieda. Tento nedostatok eliminuje práčka so sušičkou s tepelným . Kvalitné automatické práčky Whirlpool s technológiou zmysel. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a . Firma Bosch je známa tým, že bazíruje na tom, aby aj tá najmenšia. Trieda účinnosti Kondenzácie (na stupnici od G ( najmenšia účinnosť) do A (najvyššia účinnosť) A Hladina akustického . Odkedy sme si kúpili práčku , tak sa s ňou iba trápim.


Naša prvá a jediná Whirlpool práčka bola od nich. Riešenie je jednoduché, vystačí, ak si zbalíte práčku a jednotlivé kusy. Táto najmenšia „ práčka “ na svete je vhodná kdekoľvek do prírody, .

Zistite, ktoré sa podľa nás najviac oplatia!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky