piatok 3. marca 2017

Poháre na koňak

Krištáľové poháre A-CRYSTAL HandMaderučne brúsené, objem 2ml, 6ks v balení, na koňak , brandy, vynikajúca kvalita, odolnejšie než bežné sklo,. Veľmi pekný a decentný pohár na koňak alebo brandy s väčším objemom. Poháre na brandy alebo koňak s tenkého skla určené pre dokonalý zážitok. Exkluzívna sada dvoch pohárov na koňak alebo brandy z ručne fúkaného skla z dielne Normann Copenhagen.


Poháre a karafy na koňak v našej ponuke nechýbajú.

Nájdete ich v rôznych veľkostiach. Samozrejme tieto poháre je vhodné používať aj na podávanie brandy. Prezri si u nás pohare na konak a porovnaj ceny v 10.


Poháre na koňak , rovnako ako tento, má vo svete sklárstva presnú podobu. Ideálne by mal byť vyrobená z tenkého krištáľového skla, telo kalíška má byť baňaté . Profesionálne sklo pre gastronomické prevádzky, predávané množstvo v kartónoch. Starý pohár na koňak je dávno preč!

Kolekcia Bistro ponúka poháre na každú príležitosť, pre svoj jednoduchý, čistý dizajn patrí medzi veľmi obľúbené . Sú vyrobené z kvalitného číreho skla a. Sada šiestich pohárov s kapacitou 3ml má pôsobivý dizajn a sú vhodné na podávanie akéhokoľvek nápoja. Pohár Banchetto Kalich Grappa 70ml. Poháre vyrobené v Taliansku v najvyššej kvalite. Poháre sú vhodné pre červené vína a vína burgundského typu.


Nádherné krištáľové poháre ozdobia . Online obchod so slovenským handmade dizajnom. Predávaj svoje výrobky aj ty! Jedná sa o autorskú kolekciu luxusného nápojového skla. Nohy pre poháre sú umelecké . Koňak Hennesy VS je najmladší z koňakov značky Hennessy. Dnes sa predáva ako prísada do miešaných nápojov, kokteilov a podobne.


Katalog produktov: Alkoholické a nealkoholické nápoje, Cognac Hennessy V. Dodávané v darčekovej krabici, vhodné, ako darček. Vedúcim postavením na trhu vďačí za rodokmeň.

Výsledok Fine Champagne pozdvihuje koňaky na najvyššiu úroveň. Vyskúšali ste už Cognac Godet Pearadise (x pohár Tulip) z Francúzska? Cognac ( Koňak ) a brandy patria u Slovákov medzi obľúbené.


Vkusné pitie nápojov docielite elegantnými pohármi , ktoré vám ponúkame v našom e-shope. Rodinný podnik ktorý bol založený v tich rokoch, no s viac ako sto ročnou tradíciou produkcie tohto vzácneho destilátu. Tento producent koňaku , označuje.


Vsetko ihned BEZ cakania. Dodanie 1-2dni Postovne podla cennika posty. Pre zle skusenosti spat neberiem!


Na dobierku neposielam, iba ak po zaplateni . Poľovnícke potreby DIANAHUNTER, vám ponúka sklenný pohár na koňak. Balenie obsahuje ks sklenných .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky